Dana Rogoz, mărturii cutremurătoare. Care au fost ultimele cuvinte ale tatălui său: „S-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic”

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz și-a pierdut tatăl fulgerător, în urmă cu câțiva ani. Părintele vedetei a murit la doar câteva zile de la aflarea unui diagnostic tulburător.

Dana Rogoz a vorbit pentru prima oară despre momentele grele prin care a trecut când și-a pierdut tatăl. Vedeta avea doar 29 de ani la acea vreme și nici prin gând nu-i trecea că părintele ei ar fi avut probleme de sănătate. Bărbatul era activ, urca pe munte și nu dădea niciun semn că în interiorul lui și-ar face loc o boală necruțătoare.

Tatăl vedetei a murit la o săptămână de la primirea diagnosticului. Înainte de a muri, acesta și-a consolat fiica și a pregătit-o pentru viața fără el. 

 

A avut acest timp să ne vorbească înainte de a muri. S-a întâmplat când aveam 29 de ani. (...) Mi-a zis că oamenii nu dispar de tot dacă continui să vorbești despre ei. El a avut leucemie într-o formă acută, foarte, foarte acută, s-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic, a fost ca un accident de mașină”, a spus Dana Rogoz în cadrul unui podcastului „Acasă la Măruță”.


Șocul a fost uriaș pentru actriță, mai ales că nu avea nicio bănuială că tatăl ei ar fi bolnav. De fapt, bărbabtul a început să se simtă rău în timpul unei drumeții pe munte. A mers să-și facă analize, iar rezultatele au fost un șoc. Medicii i-au spus că suferea de leucemie acută, o maladie galopantă, care nu i-au dat șansa să își prelungească viața prin tratament. La o săptămână de la diagnostic, tatăl actriței era înmormântat.


De Paște era în Munții Apuseni și a obosit pe un traseu, mi-a zis că o se se oprească să-și facă analizele pe drum, analizele evident n-au ieșit bine, duminică și-a făcut analize, iar sâmbătă următoare a murit”, i-a mărturisit Dana Rogoz lui Cătălin Măruță. 

 

Youtube video image

Dana Rogoz a crescut fără tatăl ei

 

Părinții vedetei au divorțat când aceasta era mică. Cu toate astea, Dana Rogoz a reușit să își construiască o relație cu tatăl ei, după ce a împlinit 18 ani. Din păcate, moartea bărbatului a survenit imediat după ce aceasta devenise mamă, astfel că fiul actriței nu a apucat să-și cunoască bunicul. 


“Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung, pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a spus Dana Rogoz la “Vorbește lumea”, în urmă cu ceva vreme. 

A simțit lipsa tatălui  

În urmă cu cîteva luni, vedeta mărturisea că a simțit lipsa părinteluin său toată adolescența. 

“Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani, relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a mai adăugat actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel