Dana Rogoz, imagine incendiară în costum de baie. Cât de bine arată vedeta după 2 nașteri

Data publicării:

Dana Rogoz este plecată împreună cu familia în vacanță în Grecia. Vedeta a uimit pe toată lumea cu o silueta perfectă. 

Dana Rogoz este actriță, mamă și o soție minunată. Aceasta este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir de 17 ani și au doi copii superbi, pe Vlad și Lia. Chiar dacă fetița lor este încă mică, familia actriței a plecat într-o vacanță de vis în Grecia. Dana Rogoz a postat deja primele fotografii din vacanță, iar fanii au fost uimiți când au văzut cât de bine arată după ce a trecut prin două sarcini. 


„Salutari din Paradis! Aseară când am ajuns la cazare, îmi venea să plâng de fericire! E minunat! Vlad când m-a văzut așa de fericită m-a întrebat senin: Dar de ce să nu ne mutăm aici definitiv? Revin cu mai multe fotografii, promit. #vacantainzakynthos #zakynthos”, a scris Dana Rogoz într-o postare pe Instagram. 

 


Povestea lor de dragoste a început pe când Dana avea 19 ani și Radu 37 de ani. Au o familie fericită, iar Dana nu a renunțat la cariera ei în lumea actoriei. Aceasta tocmai a încheiat filmările pentru un lungmetraj filmat în Slovacia. 


”Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. (…) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte”, spunea Dana Rogoz. 

 

La vârsta de doar 4 ani a început să joace teatru și a plecat în primul ei turneu. 


Dana Rogoz a început sa joace personajul Abramburica din serialul difuzat la TVR1 pe când avea doar 9 ani. A debutat ca actriță de film în ”Dulcea saună a morții”. În perioada 2002-2009 a jucat în mai multe seriale TV, precum La Bloc, Îngerașii, State de România și Fete cu lipici.

 

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic de fetiță: „Viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel