Cum s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic de fetiță: „Viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor de când au devenit părinții micuței Josephine. 

Smiley este un bărbat fericit și împlinit. Are o carieră de succes pe plan muzical și o familie minunată. Chiar dacă ultimul an a fost dificil pentru toți artiștii din lume, iubitul Ginei Pistol a primit cel mai frumos cadou, pe fiica lui. Acesta spune că viața lui a căpătat o altă culoare și este mai fericit ca niciodată. 


”Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație.


Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, a declarat Smiley, potrivit viva.ro.


Pandemia de coronavirus i-a dat timp lui Smiley pentru a-și pune ordine în lucruri. Acesta a reușit să se relaxeze și să aibă timp pentru el și pentru familie. 


”Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor, să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea. Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte în același timp din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar”, a adăugat artistul. 

 

Citește și: Oana Roman, TRANSFORMARE radicală: „Nu, nu e perucă. E noua mea tunsoare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel