Dana Rogoz, decizie radicală. Ce hotărâre a luat soția lui Radu Dragomir: "Eu am pus punct"

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz și-a surprins fanii cu ultima decizie pe care a luat-o. Soția lui Radu Dragomir este mai hotărâtă ca niciodată să facă acest pas.

Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Radu Dragomir și au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Pe viitor, micuții vor rămâne singurii urmași ai cuplului și asta  pentru că actrița nu își mai dorește încă un copil.

“L-am lăsat pe Radu de gardă, ca să zic așa. Primesc foarte multă energie de la copii, deci nu pot să mă plâng de asta. Deci la noi e discuția așa… eu sunt mamă de doi, el e tată de trei. Eu sunt mamă de doi și punct. Eu am pus punct. Oricum cei doi copii au venit la noi planificați. Nu am lăsat așa lucrurile să se întâmple, sigur, un copil e o bucurie și așa, dar acum nu aș planifica al treilea copil și nu înțeleg. Când aveam doar primul copil mă întrebau de al doilea. Acum nu îmi vine să cred că există și întrebarea al treilea”, a declarat Dana Rogoz, potrivit Kanal D.

 

Totodată, actrița a mărturisit că Vlad, fiul ei, are mare grijă de surioara lui, care are  numai câteva luni, deși la început i-a fost destul de greu să o accepte în familie.

“Vlad nu a fost foarte fericit. Ideea e că el nu era un copil care să își dorească un frate sau o soră, la modul că mi-a zis ce nevoie avem. După care a acceptat, că e mai bine decât credeam, prima dată a primit-o foarte bine, apoi n-a mai primit-o la fel de bine, apoi în pandemie, când am petrecut și foarte mult timp împreună, chiar înainte să nasc, m-a acceptat, apoi mi-a adus chiar o carte pentru copii să-i citesc despre naștere.

Eram îngrozitor de speriată de felul în care o va primi, mai ales că primele trei zile în spital am fost doar noi două. A fost prima pauză după două luni de stat împreună continuu. Și el, și Radu m-au văzut atunci la geam. (…) De la prima întâlnire s-au apropiat și mai mult. El e foarte atent cu ea, vrea să o distreze, să îi fie bine, are grijă să nu cadă. (…) Au o relație foarte frumoasă și cred că cele mai puternice momente sunt cele atunci când îi vezi pe ei bine”, a mai spus actrița.

 

Citește și: Cornel Ilie, adevărul despre relația cu fosta soție, după divorț. Cum se înțeleg cei doi: "Privind în urmă, suntem..."

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel