Cornel Ilie, adevărul despre relația cu fosta soție, după divorț. Cum se înțeleg cei doi: "Privind în urmă, suntem..."

Cornel Ilie, sursa instagram
Descriere foto: Cornel Ilie, sursa instagram

Cornel Ilie a dezvăluit care este relația dintre el și fosta soție după ce au decis să meargă pe drumuri separate.

În urmă cu un an, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a decis să pună capăt mariajului său cu Eliza, după cinci ani de căsnicie. Decizia celor doi a luat în surprindere pe toată lumea, mai ales că nu dădeau de înțeles că în cuplul lor ar exista probleme. Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit  despre viața sa din ultima perioadă, dezvăluind totodată ce fel de relație are acum cu mama copiilor lui.

„Există dragoste și după divorț, și după iubire' este descoperirea extraodinară pe care Cornel Ilie a făcut-o de când a divorțat.

 

Cei doi au împreună au doi copii, Zara (6 ani) și Cezar (2 ani), astfel că au păstrat o relație de prietenie pentru ca cei mici să nu simtă lipsa vreunuia dintre ei.

„L-am pierdut și pe tata. Am fost pus în fața unor momente care au venit să vindece ceva în mine, nu să mă distrugă. Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar.

Toată povestea nu stătea în conceptul de a fi căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în cuplu. Am declarat divorțul nostru cu multă prietenie, pentru a da speranțe și altora că se poate face și așa, nu doar cu exemple negative.

Nu încurajez oamenii să se despartă, dar unii nu o fac de teamă să nu spună lumea ceva. Eu am pus în primul plan copiii. Tot ceea ce facem este să protejăm copiii. Și cred că scoatem cel mai bun lucru din asta', i-a povestit Cornel Ilie lui Mihai Morar.

 

Cornel Ilie, afectat de pandemia de coronavirus

 

Artistul a declarat că pandemia de coronavirus l-a afectat și pe el, dar a reușit să treacă peste toate cu cu tenis și cu muzică clasică.

 

„Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Am avut norocul că am stat la curte și m-am putut plimba în picioarele goale. Sau luam un copac în brațe.

Noaptea, vorbeam cu stelele, ziua, cu norii. Știu că sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiune a mea. Da, există dragoste de oameni după iubire, după ce iubirea nu mai există între ei.

Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea.

Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înțeleg așa ceva', a mai spus el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 oct 2021, 14:57 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience