Dana Roba, mărturisiri șocante. Vedeta ajunsese să doarmă încuiată de frica soțului: „Tatăl meu mereu îmi zicea că ăsta o să intre și o să mă omoare”

Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV

Dana Roba a făcut o serie de declarații șocante despre soțul său. 

Dana Roba a scăpat ca prin minune din ghearele morții, după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate. Bărbatul a lovit-o pe femeie, fără nicio remușcare, cu un ciocan în cap, lăsând-o într-o baltă de sânge. Ulterior, Dana Roba a fost supusă mai multor operații, care au ajutat-o să rămână în viață.

Dana Roba, mărturisiri șocante despre soțul ei

Recent, Dana Roba a avut o intervenție video, în cadrul emisiunii Acces Direct, acolo unde a povestit tot ce s-a întâmplat cu ea și soțul ei, în ultima perioadă. Vedeta a recunoscut că nu se mai înțelegeau și că o amenința mereu că o omoară. Totodată, femeia a precizat faptul că el nu mai muncea și singurii bani din casă erau făcut de către ea. 

„Eu am fost la pastor cu o lună înainte ca să-i explic și că am un motiv foarte bine întemeiat, nu mi se pare normal și bineînțeles că pastorul nu a fost de acord și ii spunea „Nu băga divorț cu nesimțita asta” și i-am zis că nu mai vreau și mi-a zis „Nu mă duc la muncă, nu mi place munca.Nu am muncit 7 ani și nici n-o s-o fac” și mereu spunea că vrea să mă omoare. Mereu am știut că Dumnezeu ține cu mine.  M-am dus la dezlegarea trompelor și am sunat la 112 și a venit poliția și ne-am împăcat. Eu am muncit, eu am făcut tot, îi dădeam toți banii lui pe mână, uneori nu aveam nici 10 lei la mine”, a dezvăluit Dana Roba la „Acces direct”. 

Dana Roba: „ Tatăl meu mereu îmi zicea că ăsta o să intre și o să mă omoare”

Dana Roba a povestit, cu lacrimi în ochi, cum s-a întâmplat totul. 

„Eu deja de 6 luni mă închideam cu cheia, tatăl meu mereu îmi zicea că ăsta o să intre și o să mă omoare. Duminica respectivă, am venit acasă, am fost după biserică la un restaurant cu psihologa bisericii și îi ziceam că sunt fericită că peste două zile am divorțul și îmi zicea că să-l iert.  Când am ajuns acasă nu mai aveam cheie. M-am rugat pe genunchi și am adormit, la 5-6 dimineața, am apucat să zăresc că se lumina ziua cu noaptea. M-am trezit cu câteva ciocane în cap și el mă înjura foarte tare: „Îți promit că te omor, decât să te știu divorțată, mai bine te omor”.(...) Un ciocan de construcții, cu o parte scoți cuie, iar cu cealaltă parte le bați. M-a lovit de 8 ori, m-a ridicat, mă dădea cu capul de pereți. Fetele erau în camera lor, la un metru distanță, s-au trezit și au început să plângă. Am intrat într-o stare de inconștiență și ele strigau: „Vreau la mama, vrem s-o vedem”.

Mă ridica și mă dădea cu capul de perete. El era treaz, nu se drogase, nu știu. El s-a ținut de promisiune, el asta și-a dorit. M-a luat din somn ca să nu ripostez, că dacă eram trează, aș fi țipat. 

Aveam conflict violent verbal de 6 luni în fiecare zi. Eu când veneam de la lucru îmi spunea: „Poți să umbli cu oricine, dar nu vreau să divorțezi”. Eu mi-am dat seama că după 5 ani de zile și-a arătat adevăratul chip de monstru, de demon, până atunci a pozat în bărbatul perfect”, a mai povestit vedeta pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Fetițele Danei Roba, în stare de șoc, după ce și-au văzut mama măcelărită: „Le-a fost greu să mă accepte”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iul 2023, 17:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience