Dana Roba, conversația tulburătoare care a schimbat situația. Mesajele scandaloase din partea fratelui lui Daniel Balaciu: „Nu mă așteptam la asemenea lucru...”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a aut o conversație cu fratele lui Daniel Balaciu. Acesta i-a transmis un mesaj care a indispus-o cumplit pe victimă.

Cazul tragic al Danei Roba (31 de ani), femeia brutalizată de propriul soț, a șocat întreaga țară întrucât a ajuns la spital într-o stare critică. Într-un itnerviu, șatena a dezvăluit că fratele actualului soț a sunat-o sâmbătă pentru a-i cere hainele lui Daniel, în ciuda faptului că în tot acest timp nici el, nici ceilalți membri ai familiei sale nu au sunat-o măcar o singură dată pentru a afla cum se simte.

Dana Roba a fost lovită de opt ori în cap cu un ciocan, până când s-a format o baltă de sânge în jurul ei, de către propriul soț și a fost nevoită să fie operată de urgență la creier pentru a supraviețui. A trecut prin astfel de chinuri din cauza lui Daniel Balaciu, bărbatul cu care credea că va îmbătrâni împreună, mai ales că au și două fetițe.

Ca urmare a brutalității suferite în această bătaie oribilă din timpul celor șapte ani de căsătorie, șatena se confruntă acum cu necesitatea a încă trei intervenții chirurgicale obligatorii, printre care și una la mâna sa, deoarece toate degetele i-au fost rupte și ambele mâini sunt imobilizate în ghips.

Nu s-a așteptat la asemenea comportament

Marți, Dana Roba are o programare la medic pentru o consultare. Aceasta se confruntă cu o înfundare severă a nărilor, iar această problemă duce la senzația de înfundare a capului și o durere intensă.

Reprezentanții Protecției Copilului urmează să viziteze copiii în urma evenimentelor recente. Vedeta este dezamăgită de faptul că rudele soțului său, în care ea a avut încredere, nu i-au transmis un mesaj prin care să arate empatie. Nu s-a așteptat la acest comportament din partea lor.

„Marți urmează să mă duc la medic să mă consulte. Am înțeles că medicul după cele întâmplate în fiecare zi vorbește de mine și atunci când m-a văzut în ce hal eram a zis că eu trebuie să trăiesc. Mi se înfundă foarte tare nările și când mi se înfundă nările mi se înfundă și capul....mă doare foarte tare.

Astăzi urmează să vină cei de la Protecția Copilului să vadă copiii în urma celor întâmplate. Ieri am fost prin mall cu fetele și mă oprea lumea să mă încurajeze, să stea de vorbă cu mine. Alte persoane m-au oprit să îmi dea bani și să îmi zică o vorbă bună. Multă lume este alături de mine. Sunt foarte dezamăgită de faptul că rudele lui, în care eu m-am încrezut, după cele întâmplate, nu mi-au dat un mesaj să mă întrebe ce mai fac. Nu mă așteptam la asemenea lucru din partea lor.

Fratele lui m-a sunat ieri (sâmbătă – n.r), atât, să îmi zică să îi dau hainele lui Daniel pentru că îi trebuie la pușcărie să se schimbe, iar eu i-am zis atunci banii mei, cei 20.000 de euro, când îi văd, iar el mi-a spus că acei bani nu o să îi văd. O să mă consult cu avocatul meu cu privire la hainele lui, oricum nu o să le mai țin în casă mult timp. Nu vreau să mai văd o șoseată de-a lui aici, în casă”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Preotul îl susținea pe Daniel Balaciu

Dana Roba a menționat că se simte încurajată de sprijinul celor din jur și se bucură să își vadă fetițele fericite. Totodată, ea a exprimat dezamăgirea față de reacția duhovnicului său în momentul în care s-a confesat și nu a crezut în experiențele prin care ea trece acasă.

„Sunt foarte supărată că nu pot să țin baticul pe cap că mi se încălzește capul și mi se face rău. Ieri când am fost la mall aveam batic pe cap și mi s-a încălzit acea zonă, mi s-a făcut rău. Așa că a trebuit să îl dau jos și să merg pe acolo fără. Fetele văd că nu mai întreabă acum deloc de tatăl lor, dar deloc! Nu știu de ce. Ieri au venit și din vacanță, le-am trimis cinci zile într-o tabără pentru copii și au venit acasă foarte fericite pentru că mi-au spus că toată lumea s-a comportat frumos cu ele și că vor să se mai ducă să stea 110 zile, nu doar cinci. Mai am un mare of și anume faptul că pastorul unde am mers eu să vorbesc, să mă spovedesc, înainte de a depune actele de divorț, chiar cu o zi înainte, nu m-a crezut deloc ce îi povesteam. El vorbea în același timp la telefon și cu Daniel și îl susținea pe el, nu pe mine pentru că el nu mă credea pe mine prin ce trec. Eu veneam seara aceasă pentru că nu mai suportam să mă cicălească non-stop. Așa că preferam să vin târziu acasă să evit discuțiile aprinde nu din alt motiv”., a mai transmis Dana Roba pentru sursa precizată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 iul 2023, 14:51 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience