Dana Roba confirmă că este într-o nouă relație: „Familia mea nu prea a fost de acord cu el”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Dana Roba și-a refăcut viața, după ce a fost bătută cu brutalitate de soțul ei.

Dana Roba încearcă în fiecare zi să-și revină după cumplitul incident în care a fost implicată în urmă cu câteva săptămâni, când a fost bătută cu brutalitate de către soțul ei. Make-up artista, care își dorea deja de ceva vreme să se despartă de bărbat, a stat mai multe zile în spital, când medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire. Timpul a trecut însă, iar recuperarea se pare că este și ea una foarte bună, iar aceasta a revenit deja chiar și la locul de muncă. Mai mult, Dana Roba se pare că a trecut deja mai departe și peste traumele pe care i le-a lăsat fosta poveste de dragoste, făcându-și un nou iubit. Deși la început acestea au fost doar zvonuri, în final, aceasta și-a asumat relația cu bărbatul care i-a fost alături în cea mai mare cumpănă din viața sa.

”Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, a povestit Dana Roba, potrivit Fanatik.

Citește și: Dana Roba, premoniție bizară înainte de a fi mutilată de fostul soț. Cum l-a întâlnit pe Daniel Balaciu: „Un demon a venit în fața mea”

Cei doi se cunoșteau de ceva vreme

Pe noul iubit îl cunoaște din urmă cu foarte mulți ani de zile, povestește Dana Roba, care spune că bărbatul este divorțat, la rândul său. Chiar dacă nu se gândea niciodată că și-ar putea reface viața și că ar putea iubi pe altcineva care nu este tatăl fetițelor sale, make-up artista spune că bătaia pe care a primit-o a făcut-o să conștientizeze faptul că merită ceva mai bun și să merită să fie iubită.

”Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.

Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”, explică Dana Roba, pentru sursa citată.

Citește și: Dana Roba nu are suficienți bani pentru operațiile de recuperare. Care a fost reacția vedetei față de prima înfățișare cu Daniel Balaciu

Familia nu a fost de acord cu relația

Chiar dacă familia ei nu a fost de acord cu această relație, Dana Roba spune că a pus sentimentele mai presus de orice. Mai mult, make-up artista dezvăluie că se gândește deja și la o nouă căsnicie, dacă lucrurile vor merge bine între ei.

”Familia mea nu prea a fost de acord cu el, dar, nu știu dacă contează asta pentru mine. Contează enorm să fiu eu fericită. Beni este și el pocăit, omul e super familist, chiar dacă a divorțat… Nu le-a mers.

Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, a mai spus Dana Roba.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 aug 2023, 15:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience