Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, recucerește scena publică: „Dumnezeu a jucat un mare rol”

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Nălbaru, fostă solistă a trupei consacrate Hi-Q, reapare în premieră pe scena publică în cadrul unui podcast și ne oferă detalii cu privire la viața sa în ,,pocăință”, dar și noutăți despre viitorul trupei Hi-Q. Cu o bogată experiență în industria muzicală și televiziune, Dana nu neagă ajutorul primit din partea Divinității în alegerea unei vieți normale, așa cum a precizat chiar ea, afirmând că ,,spălatul rufelor, coptul pâinii, statul cu copiii” sunt acțiuni contemporane fericirii ei adevărate.

Fosta solistă dorește să transmită și un mesaj către potențialii intervievatori „Nu mă invitați la podcast-uri, nu mă chemați la interviuri, am părăsit scena publică de mult timp”, iar aceasta ne oferă si explicația pentru apariția neașteptată, ocazie cu care a și transmis mesajul precizat: „Să fii persoană publică constituie avantaje sociale...te duci la medic rezolvi mai repede, te duci la primar și rezolvi mai repede. Consider ca nu este drept, toți suntem oameni.”

Deoarece nu știa ce să facă după încheierea etapei muzicale, Dana și-a luat inima în dinți și s-a supus unei reinventări atipice... până la întâlnirea cu Dumnezeu. Artista mărturisește că la 33 de ani l-a ales pe Hristos și s-a botezat după propria voință convertindu-se astfel la baptism: „Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta... Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a povestit Dana. Cu această ocazie protagonista a creat mai multe opere dedicate Mântuitorului printre care amintim și  „Pe genunchi, eu”, compoziția sa proprie.

„Nu m-aș întoarce în trecut”

În fața oglinzii cu trecutul, artista este tranșantă în convingerea că pentru nimic în lume nu s-ar întoarce în timp. Sursele principale de armonie îi sunt cei trei copii ce au parte de un sistem homeschooling și soțul acesteia, actorul Dragoș Bucur alături de care are o afacere de familie și ghiciți ce anume- o brutărie bio cu prețuri pe măsură!. Pe de altă parte, artista are amintiri neplăcute în experiența Hi-Q, spunând că „spargerea trupei a fost din neînțelegeri” și că a fost acuzată ca fiind „oaia neagră”. Cu toate acestea, Dana a fost rechemată după șapte ani de la inițiala spargere a trupei de către Mihai Sturzu (printre altele și fost membru al Camerei Deputaților) doar pentru a mai cânta în Hi-Q timp de 3 ani. Dana Nălbaru consideră că nu a fost o despărțire ultima întrevedere cu cei doi membri ai echipei, ci doar o „renunțare amiabila”, fără drame sau certuri cu privire la colaborarea artistică.

    În cele din urma, artista a declarat că nu este deranjată de apelativul „pocăită” și că „Poți să trăiești în lume, dar nu cu lumea.”, făcând cel mai probabil referire la disconfortul de a fi cunoscută pe micile ecrane si pe stradă, dar și la faptul că nu are nici o intenție de a reforma celebra trupă Hi-Q.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel