Dana Năblaru și Dragoș Bucur își școlesc copiii acasă. Mezinul familiei, inteligență uimitoare: „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână”

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Năblaru și Dragos Bucur, foto Instagram
Descriere foto: Dana Năblaru și Dragos Bucur, foto Instagram

Dana Năblaru și Dragoș Bucur și-au retras copiii de la școala de stat și îi educă acasă, în sistem homeschooling. 

 

Dana Năblaru și Dragoș Bucur își doresc o educație de top pentru copiii lor, astfel că au decis să-i retragă din sistemul public de edicație și să îi învețe acasă. 


Cei trei copii ai cuplului, Sofia, 16 ani, Roxana, de 9 ani și Kadri în vârstă de 6 ani învață în sistem ”homeschooling”. De asemenea, Dana Năblaru și Dragoș Bucur se ocupă personal de pregătirea acestora în anumite domenii. 

Motivul pentru care au ales să își educe copiii acasă


Artista este de părere că sistemul clasic de educație nu îi ajută pe copiii ei, aceștia fiind mult mai avansați decât colegii lor. De exemplu, mezinul familiei scris și citește de la o vârstă fragedă și, la 6 ani, a început să fie pasionat de geografie, istorie și filosofie.


„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a spus Dana Nălbaru, notează Click.

Mai mult, ea afirmă că fiul ei e mult mai avansat decât nivelul de educație al copiilor de vârsta lui și nici nu îi place să meargă în locuri aglomerate. 

”Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”,  a mai mărturisit fosta solistă.

Dana Năblaru: Băiețelul meu știe de la 3 ani că spermatozoidul fecundează ovulul

„Băiețelul meu știe de la 3 ani că spermatozoidul fecundează ovulul. Avem enciclopedii, vorbim despre asta. La fel am făcut și cu Sofia. Nu sunt adepta secretelor. Iar ei nu au avut nicio traumă și niciun interes ieșit din comun pentru subiectul ăsta, deci consider că am procedat corect”,  a mai menționat soția lui Dragoș Bucur.

Motivul pentru care Sanda Ladoși și-a retras copiii de la școală: Eu la bază sunt învățătoare, iar chestiile acestea sunt foarte frustranteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel