Dana Marijuana, primele declarații după ce iubitul ei a murit: E prea mult pentru mine. Nu mai vreau

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Marijuana este devastată de durere. Iubitul artistei, Daniel Burlacu, s-a stins din viață.

Daniel Burlacu, iubitul Danei Marijuana, a murit, vineri, în urma unui accident.

„Nu mai pot! Nu mai vreau să ies cu nimic, după ce mi s-a întâmplat cu mama, cu tata, acum s-a întâmplat nenorocirea asta. E prea mult pentru mine. Nu mai vreau. M-am retras din viața publică, atât mai pot să spun”, a declarat artista pentru Cancan.


Dana Marijuana, în doliu

Artista avea o relație cu Daniel Burlacu de câțiva ani. Bărbatul avea 49 de ani, era tatăl a trei copii și fost campion mondial de box. Prea multe detalii despre accidentul în care a murit acesta nu se cunosc. Potrivit Click, Daniel Burlacu ar fi căzut de pe o scară, la Hanul Artiștilor și s-a lovit la cap. În urma accidentului, acesta ar fi murit pe loc. 

Surse apropiate spun că iubitul ar fi ajutat-o pe Dana la mai multe proiecte, pe care trebuie să le lanseze curând. În momentul de față, atât artista, cât și apropiații cuplului sunt în stare de șoc.

„Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei, căci cei doi se iubeau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal”, au spus surse din apropierea solistei, potrivit sursei citate.

Daniel Burlacu va fi înmormântat miercuri

„Cu părere de rău și durere în suflet , vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață.
Luni v-a fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru) , pentru cine vrea sa aprindă o lumânare și sa-si ia adio de la el. Iar înmormântarea v-a fi miercuri , începând cu ora 12:00.
Dumnezeu sa-l odihnească în pace!”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a lui Daniel Burlacu. 

 

Dana Marijuana, ajutată de tatăl ei mort să treacă peste depresie. Femeia are o legătură paranormală cu părintele său

Parcursul relației celor doi

Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit la finalul lunii decembrie 2021, pentru că, spun surse, bărbatul i-ar fi spus atunci că nu o mai iubește. Totuși, în prima lună a acestui an au hotărât să-și dea o nouă șansă.

Artista a dat vina pe anturajul bărbatului, dar și pe fosta soție.

„Am văzut că în jurul lui se întâmplau numai rele, încercam să lupt contra lor, dar am considerat că asta face parte din viața lui și că viața lui nu-mi aparține mie și că trebuie să mă retrag, că nu sunt soția sau partenera care să-ți coordoneze viața. Erau prietenii lui... și fosta soție, care s-a băgat aiurea", spunea Dana Marijuana cu ceva timp în urmă, la Antena Stars. 

 

Dana Coteanu, prima femeie MC din România, a devenit cunoscută cu numele de Dana Marijuana în urmă cu 26 de ani, când, pe atunci, în vârstă de 14 ani, a înregistrat o strofă pentru melodia „Copiii Focului”, lansată in 1995 de trupa B.U.G. Mafia.

De atunci, artista a avut mai multe colaborări cu nume grele din industrie, precum: B.U.G Mafia, La Familia, Ganja, Il-Egal, Puya, 6ase 6ase, Tonik Obiektiv, Loredana Groza, Catalina Toma, Anda Adam, Brugner, Shobby (Codu Penal), Connect-R, Roxana Andronescu (Capuccino/ Spin), Andreea Antonescu, Gigis, Mihai Bendeac, Drew și multi alții.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel