Dana Marijuana, ajutată de tatăl ei mort să treacă peste depresie. Femeia are o legătură paranormală cu părintele său

Data publicării:
Dana Marijuana - Foto Facebook
Descriere foto: Dana Marijuana - Foto Facebook

Dana Coteanu, cunoscută de întreaga țară ca Dana Marijuana a făcut dezvăluiri incredibile despre legătura paranormală pe care o are cu tatăl său mort.

De trei ani, de când tatăl ei, Ion Coteanu, a trecut în neființă, Dana Marijuana este îngenunchiată de durere. Chiar dacă nu mai este fizic lângă ea, aceasta a mărturisit că îl simte pe părintele său aproape și o ajută să treacă peste momentele dificile.

„Părinții mei sunt cu mine, pentru că eu cred în reîncarnare. Am avut părinți excepționali. Acum, în viața de zi cu zi, ei sunt alături de mine, așa îi simt. Părinții mei sunt în gândul meu, în tot ceea ce fac eu, ei mă ajută să trec peste toate problemele care apar zi de zi, peste boală, peste depresie. Educația pe care ei mi-au dat-o cât au trăit o port cu mine”, a declarat Dana Marijuana pentru Impact.

Vedeta a trecut prin multe momente grele, pe care le-a gestionat cu greu din cauza problemelor de sănătate. Cu toate astea, Dana Marijuana a declarat că încearcă să fie puternică pentru cele două fetițe  pe care le crește împreună cu partenerul ei.

„Vreau să îmi clarific viața, mai întâi, nu îmi stă gândul la Sărbătorile Pascale, nu știu nici ce o să fac de Paște, totul este incert la mine acum. Nu am ce să vă spun, vreau să mă prindeți data viitoare într-un moment mai fericit. Nu vreau să discut despre perioada dificilă prin care trec, dar vă pot spune că toți oamenii au probleme, nu numai eu.

Pe lângă problemele pe care le am, vreau să las ceva în urma mea, ceva bun. Încerc să pictez, am scris o carte, lumea nu prea știe lucrurile bune, despre mine, doar p-alea rele”, a mai povestit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel