Dana Marijuana, metoda prin care susține că își întărește imunitatea. Ce face artista zi de zi pentru o viață mai sănătoasă

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Marijuana a descoperit o metodă inedită prin care și-ar întări imunitatea.

Dana Marijuana, cunsocută și sub denumirea de „cea mai fidelă fată”, făcea furori în urmă cu zeci de ani prin toată țara. Solista rapp s-a mutat de ceva ani pe litoral, mai exact în Vama Veche, o destinație de top, în special pentru tinerii din România și nu numai.

Vezi și: Un nou scandal în showbiz. Bianca Rus dă de pământ cu Dana Marijuana, după ce i-a criticat ținuta: „Mă îmbrac exact cum îmi place mie”

De ceva ani, Dana Marijuana trăiește pe litoralul românesc, într-un container, cu cele două fiice ale sale, prima născută având 16 ani, în timp ce cea mică are numai șase ani. 

De-a lungul timpului s-a confruntat cu tot felul de probleme, unele dintre ele fiind elemente necesare unui trai „normal”, precum lipsa căldurii și a luminii din containerul vedetei.

Cu toate acestea, locația pe care și-a ales-o nu este una chiar rea, astfel că artista are acces la apa mării în orice moment al zilei. 

Acesta este și motivul pentru care a descoperit o metodă inedită prin care are grijă nu doar de tenul său, dar și de imunitatea corpului ei.

Vezi și: Dana Marijuana se mărită! Și-a găsit jumătatea, după moartea fostului iubit: „M-a salvat! Eram într-un mare necaz”

„Am făcut și o să mai fac baie în apa mării. Este, da, într-adevăr puțin rece dar este foarte bună pentru sănătate și pentru corp. În fiecare zi în ultima perioadă am făcut baie în mare și am stat la plajă. Fac asta pentru a avea o imunitate mai bună. Apa mării este bună din punct de vedere medical că este sărată și ajută mult corpul să fie bine. Pentru mine este ca un fel de tratament, mă întărește mult”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

A avut mai multe relații amoroase până acum, iar iubitul din prezent o vizitează pe litoral. Cu această ocazie va pleca cu el și cu fiica ei la București pentru a-și serba ziua de naștere.

„Iubitul meu este acum cu mine (la mare- n.r), a venit în vizită la noi, acum urmează să plec spre București cu tot cu el și Iris pentru că pe 1 este ziua mea și o să petrecem cu toții, să fie frumos, cu veselie și iubire. Așa cum ne place nouă”, a conchis pentru Click!, Dana Marijuana.

Decizia vedetei de a abandona Capitala a fost una ce a format subiectul multor pagini media de-a lungul timpului, întrebările fiind puse în leăgtură cu „întreținerea”, în măsura în care este posibilă, într-un container. Mai ales că are și două fiice, una de șase ani, și una care merge la liceu.

În urmă cu ceva timp, artista rapp a declarat că nu regretă alegerea făcută, libertatea fiind cel mai de preț lucru pentru ea. „Energiile bucureștene”, cum le numește artista, sunt un alt motiv ce au dus la decizia acesteia de a alege un trai mai „libertin”. Decizia a necesitat timp, cu toate acestea.

Vezi și: Dana Marijuana, fără căldură și lumină, în container. Fiica ei începe școala

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel