Dana Marijuana, despre drama care a făcut-o să se ascundă de lume: „Am rămas cu o parte a creierului paralizată”

Data publicării:
Dana Marijuana - Foto Facebook
Descriere foto: Dana Marijuana - Foto Facebook

Dana Marijuana a făcut istorie în lumea stilului underground. În urmă cu 20 de ani, vocea ei se răsuna alături de cele mai tari trupe ale momentului. Odată cu faima, Dana a cunoscut și gustul drogurilor, care i-au adus dependență și boală.

Dana Coteanu, cunoscută sub numele de Dana Marijuana sau „cea mai fidelă fată”, duce acum o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Are 2 fetițe și un iubit care îi este alături în tot ce face.  În urmă cu 20 de ani, artista făcea furori pe scena muzicală și nu exista tânăr care să nu îi fredoneze versurile. Toată celebritatea a dus-o pe artistă pe o cale greșită. S-a luptat cu dependența de droguri și la un moment dat, viața ei a luat o altă cale. În 2000, o paralizie cerebrală a făcut-o să fugă din ochii publicului. Mai mult, artista a fost nevoită să se pensioneze pe caz de boală. 

 

 

„Mi-am dorit să fiu mereu o divă. Dar nu orice fel de divă. De aici vine şi stilul meu muzical, underground. Mereu mi-am spus că pot fi regina stilului underground şi cred că am atins acest prag. Mi-a plăcut să am şi succes şi sute de fani. Dar au venit timpurile în care mă ascund de fani. Toată lumea ştie că am anumite probleme de sănătate, că am devenit pensionară pe caz de boală.

 

Aşa că am decis să mă ascund de fani. Oamenii nu mă mai recunosc şi asta-mi place, într-un fel. Fiindcă altfel risc să devin rea, agresivă. Mi s-a spus că am coborât de mai multe ori în stradă şi că am fost agresivă cu cei din jur. Îmi cer iertare tuturor. În 2000, am rămas cu o parte a creierului paralizată, ani buni, sper să mă înţeleagă lumea', a mărturisit Marijuana pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel