Dana Budeanu, scandal cu o editură care face cadouri vaccinaților: „Nu mai puteți veni la mocangeli după”. Lucian Mîndruță: Knock-out

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Budeanu s-a băgat singură în gura lupului, după ce a afirmat că nu va mai cumpara niciodată cărți de la o anumită editură, pe motiv că a lansat o campanie în care oferă cadouri persoanelor vaccinate. Răspunsul editurii a făcut-o knock-out pe vedetă, remarcă Lucian Mîndruță.

Dana Budeanu a postat astăzi pe rețelele de socializare un mesaj în care transmite că nu va mai cumpăra niciodată cărți de la Diverta și editura Curtea Veche. Motivul, editura a lansat o campanie de încurajare a vaccinării prin care recompensează persoanele vaccinate cu câte un cadou. 

 

„NU MAI CUMPĂR ÎN VIAŢA MEA NICIO CARTE EDITATA CURTEA VECHE ŞI NIMIC DE LA DIVERTA! FATAILOR! MARS!” , a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare. 

Răspunsul editurii nu a întârziat să apară:

„Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți.   PENTRU ĂŞTIA CARE RĂMÂNEŢI NU UITAŢI, FĂTĂLĂILOR ŞI AMEŢITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREŞTI SĂ-ŞI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ. AVEM 3 CATEGORII DE CĂRŢI: FICŢIUNE, NON-FICŢIUNE ŞI CĂRŢI PENTRU COPII. PUTEŢI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ŞI CĂRŢILE. CAMPANIA SE DESFĂŞOARĂ DE MÂINE (MARŢI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEŢI VENI LA MOCANGELI DUPĂ. MARŞ LA DIVERTA!” a scris editura pe Instagram. 

Reacția lui Lucian Mândruță

  Lucian Mîndruţă a publicat pe Facebook postările făcute de Dana Budeanu şi de Curtea Veche, cu mesajul:   „Dana Budeanu boicotează Editura Curtea Veche şi Diverta pentru că donează cărţi vaccinaţilor. Prima poză. În a doua, editura îi dă replica. Knock-out”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel