Dana Budeanu despre Scandalul Coroniţelor: Jos labele de pe premianţi! A început mascarada pă copii. Ce vorbiţi, mă? Nu mai e ok să fii bun? Hai să interzicem şi medaliile!

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Budeanu, captură foto Instagram
Descriere foto: Dana Budeanu, captură foto Instagram

Dana Budeanu ia poziţie în "Scandalul Coroniţelor".

Dana Budeanu este cunoscută pentru ieşirile acide şi replicile tăioase cu care ne-a obişnuit deja. A avut o astfel de răbufnire şi pe Facebook unde i-a luat la rost pe cei care susţin renunţarea la premierile de la sfârşitul anului şcolar şi implicit la coroniţe ori recompense de orice fel pentru elevii silitori, cu rezultate notabile la învăţătură.

"Gata, mă! A început mascarada pă copii! Jos labele de pe premianţi! Un obicei superb! Nu e nimeni afectat că nu ia coroniţă, doar voi adulţii neterminaţi!!! Aşa îi creşteţi? Este superb să fii recompensat și premiat pentru că un an ai fost cel mai bun! Nu mai e ok să fii bun, să înveți, să performezi? Ce vorbiți, mă? De ce? Că nu ia copilul nu știu cui premiu? Marș! Sunt copii care învață la lumânare și iau 10! Coronița e a lor! Bravo, copii! Nu vă este ruşine? Toți copiii iau premiu! Toți sportivii! Păi hai, mă, să nu se mai ia nici medalii, să fim toți niște neterminaţi care trebuie să lâncezim, care nu avem voie să ne bucurăm! Am luat coronițe de mi-a ieșit pe nas! Fetițele mele nu iau mereu! Așa şi? Se bucură de serbare, se bucură pentru cei care iau din suflet! Că așa e creștinesc și frumos! Vreți să distrugeți tot ce e magic și superb! Vreți ca puii să crească fără ambiție, fără bucurii, fără note, fără teze, fără educație, fără nimic! Pe bune, doamna Săftoiu? Poate dumneavoastră ați avut traume d-astea pã coronițe!! Eu și majoritatea nu am avut! Am avut mereu copii de 10 în clasă și? Rușine să vă fie tuturor că susțineți așa o anomalie!!!! Mama mea a fost un copil de 10 pe linie până la sfârșit! E o minune de om, un înger coborât pe pământ! Marș de pe copiii eminenți! Avem olimpici, avem copii extraordinari, de care nu mai știe și nu mai vorbește nimeni, că nu mai e modern, mă! E mișto să fim toți o apă și un pământ de mediocri! Nu! Copiii trebuie să știe ce înseamnă performanță și să primească diplome și coronițe! Când erau fetițele mici la Ioanid - Grădiniță, Școală & Liceu, împreună cu părinții cumpărăm cupe și le dădeam la finalul micilor campionate! Superb! Școală premia și copiii activi și copiii cu abilități extraordinare și copiii premianți la concursurile din afară școlii! Eram toți fericiți în careu pentru ei și după plecam la înghețată! Jos labele de pe copii şi copilărie"

Citește continuarea pe DC News și află de la ce a plecat Scandalul Coronițelor. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel