Dana Budeanu, mesaj DUR pentru cei care susţin consumul de insecte. „Aşa încet, încet se schimbă lumea”

Captură video Dana Budeanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Dana Budeanu, Instagram

Dana Budeanu a transmis un mesaj acid pentru cei care susțin consumul de insecte. 

Dana Budeanu a fost invitată într-o emisiune , acolo unde a vorbit despre consumul de insecte, asta după ce, în luna februarie  greierele de casă (Acheta domesticus) a fost acceptat ca aliment nou în Uniunea Europeană.

Vedeta și-a exprimat părerea sinceră despre posibilitatea ca acest lucru să devină posibil și în România.

Dana Budeanu: „Ăștia care nu se spală, care vor să stea în frig”

„Mi se pare un cretinism. Ni se dau aşa nişte subiecte de rostogolit, trebuie să fim deschiși. Ăsta este progresismul, știți? Trebuie să fim deschiși acum pentru a mânca insecte şi cai verzi pe pereți.

Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Progresiștii, da. Ăștia care nu se spală, care vor să stea în frig. Tot aia care ne îndemnau cu înțepatul ne îndeamnă acum să stăm în frig şi ce mișto era pe vremea lui Ceaușescu. Păi parcă ați folosit Revoluția în campanie”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3. 

Dana Budeanu: „50-100 de ani mâncați voi viermi, insecte, gândaci şi ne spuneți cum a fost”

„Tot aia ne încurajează să mâncăm insecte că au mâncat ei viermi şi au fost buni. Continuați. Aşa încet, încet se schimbă lumea. Avem timp. 50-100 de ani mâncați voi viermi, insecte, gândaci şi ne spuneți cum a fost. Pentru că noi ne-am ars cu mascarada cu boala lui calache şi acuma eu nu mai fac nimic fără studii.

Corect? Deci stăm, facem experiențe pe ăștia, pe progresiști 10-20 de ani. Mănâncă ăștia viermi etc, după aia facem studiu să vedem ce li s-a întâmplat în organism, că se face pe o generație studiul, nu? Nu o să mai pripesc!

Vreau să văd exact ce se întâmplă. Nu vreau peste 5 ani să încep să nu mai am degete la picioare. Vreau să fiu atentă! Şi după ce facem studiu, că aştia care susţin trebuie să fie cobaii mâncăm şi noi", a mai declarat Dana Budeanu, conform Antena 3.

Dana Budeanu, părere tranșantă despre femeile cu botox

Dana Budeanu nu are nicio reținere în a spune direct tot ceea ce gândește. Dacă multe vedete au intrat, de-a lungul timpul, în gura acesteia, de data aceasta vedeta face referire la toate femeie cu acid în buze, fie ele persoane publice sau nu. Dana Budeanu crede că această intervenție este una extrem de dificilă, iar dacă nu găsești medicul potrivit, riști să arăți ca restul femeilor ce au apelat la ea.

"Nu vă mai băgați în buze. Chestia asta cu băgatul în buze cred eu că este cea mai grea și fină intervenție estetică care se poate face. Eu cred că ori ești vreun Dumnezeu al buzelor ca medic, în rest, nimeni nu știe să facă asta. Arătați toate ca niște rațe. E păcat, pentru că tu nu mai ai trăsăturile, expresia ta nu mai există. Uitați-vă în oglindă. Aveți un bot la fel.", a spus Dana Budeanu

Cum este descrisă Dana Budeanu de Ana Baniciu

Ana Baniciu a acceptat, aum ceva timp, provocarea lui Cătălin Măruță "Spui tot sau ia gura foc?" Artista a dezvăluit mai multe lucruri, printre care a scos la iveală și relația pe care o are cu Dana Budeanu. Așadar, una dintre provocările puse de prezentator a fost să o caraterizeze pe aceasta în 3 cuvinte. Ana Baniciu nu doar că a făcut acest lucru, dar a dat și informații suplimentare despre acest conflict.

"Rea, bârfitoare online, public și se crede prea perfectă, dar nu e. Este talentată, dar eu am boala mea. Eu am fost virală pe TikTok că am spus o treabă foarte reală despre ea, ea m-a deranjat foarte mult. Am cumpărat o rochie de-a ei într-un Turneu cu Lala Band. Adică munca mea de pe un turneu s-a dus pe rochia ei. După nenumărate discuții, în care mi-a zis "Da urâtă ești, dar urât te-ai îmbrăcat, stai într-o sărăcie de casă", am zis ok. Tac o dată, de două ori, dar și când îți zic, să nu mă enervezi.", a dezvăluit Ana Baniciu, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep 2022, 10:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience