Dan Negru, succes uriaș cu emisiunea ”Jocul cuvintelor”: ”Sunt până acum 8.746 de oameni înscriși. E fenomen”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a oferit noi informații despre emisiunea pe care o prezintă pe Kanal D.

Dan Negru a înregistrat un succes colosal cu noul show ”Jocul cuvintelor”, pe care îl realizează pe Kanal D. Celebrul prezentator a promis chiar și înainte de începerea emisiunii că va prezenta ceva ”inedit în România”, iar acum totul s-a adeverit. S-ar părea că nu doar acesta este mulțumit de acest format, ci și șefii săi, pentru că, spune vedeta, ”este emisiunea cu cel mai bun profit”, investiția fiind minimă.

”Nimeni nu credea că un show de cultură generală poate sa facă așa audiență. Și e foarte ieftină ca investiție. E emisiunea cu cea mai mare audiență și cu cel mai bun profit. Nu are vedete. Are oameni inteligenți care nu se vedeau la tv până acum. Nu-i aducea nimeni. Eu, cu detaliile spuse, îi ajut și pe cei de acasă. E primul show interactiv. Cred că de asta are un așa mare succes.”, a spus Dan Negru potrivit ego.ro

 

Pasiunea neștiută a lui Dan Negru: ”Sunt un foarte bun...”. Asta face de fiecare dată când se retrage din lumina reflectoarelor

Câți concurenți s-au înscris până acum în show-ul prezentat de Dan Negru

Dan Negru spune că, până acum, s-au înscris în competiție mai bine de 8.000 de oameni. Așadar, ar fi nevoie de foarte multe ediții pentru a le putea da o șansă tuturor.

”Câți concurenți crezi ca avem înscriși? Sunt până acum 8.746 de oameni. E fenomen! Avem câte cinci candidați pe ediție, deci ne trebuie cam 1.749 de ediții. Cred că am avea pentru următorii 30 de ani de filmări. Iar eu aș avea cam 80 de ani la ultimii. E isterie la înscrieri. Jocul cuvintelor are cei mai mulți concurenți pentru că, de acasă, pare foarte ușor. Majoritatea concurenților sunt cu studii superioare. Doctori, ingineri, studenți, ei se înscriu primii.”, a mai dezvăluit acesta.

”Cel mai vârstnic concurent a avut 92 de ani”

Această emisiune este ”vânată” de la cei mai tineri oameni, până la cei mai în vârstă, mai spune celebrul prezentator.

”Avem o echipă de casting formată din 18 persoane, înscrierile se fac pe Internet. Cel mai vârstnic concurent a avut 92 de ani, era din Cluj. A câștigat 6.000 de lei. Adică pensia lui pe câteva luni, ca profesor universitar. Noi primim sute de idei și de la telespectatori, pentru definiții, dar avem și o echipă profesionistă de rebusiști care le gândesc. E o emisie-fenomen pentru că a revigorat ideea de rebus.”, a continuat el.

Dan Negru, dezamăgit de condițiile din gara Eforie Nord: „Cod roșu de nepăsare!”

 De ce refuză Dan Negru să prezinte la nunți

Faptul că este atât de bun în domeniul în care activează, i-a determinat pe oameni să îl invite pe acesta să le fie alături și la cele mai speciale evenimente din viața lor. Cu toate acestea, chiar dacă recunoaște că ar scoate bani buni din această activitate, Dan Negru spune că nu a acceptat niciodată o astfel de invitație.

„Lucrez de 15 ani într-o altă țară, în Moldova, unde am un show săptămânal care de multă vreme e cel mai urmărit program TV din Moldova. Așa că plec des la lucru în Chișinău. Am și o mulțime de evenimente pe care le prezint prin țară, dar ori de câte ori pot îi iau pe ai mei cu mine. În schimb, refuz poate cele mai bănoase oferte: nunțile.

Primesc săptămânal oferte să prezint nunți în țară, atât în România, cât și în Moldova. Acolo, în Moldova e chiar un ritual ca prezentarea nunților să fie făcută de un prezentator celebru si cum showul meu e în top acolo, am multe oferte.

Nu mă pricep. Le-am refuzat pe toate. Nu știu să prezint nunți și le-aș strica oamenilor amintirea de o viață”, a declarat Dan Negru pentru fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel