Dan Negru, dezamăgit de condițiile din gara Eforie Nord: „Cod roșu de nepăsare!”

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru și-a exprimat public părerea despre condițiile deplorabile din gara Eforie Nord.

Dan Negru nu s-a mai putut abține și, și-a exprimat public revolata față de condițiile din gara Eforie Nord. Prezentatorul TV a constatat situația deplorabilă în care oamenii sunt nevoiți să aștepte trenul.  Prezentatorul TV a filmat cum oamenii încărcați cu bagaje și copii așteptau trenul în soare pe peronul încins, deoarece în gara Eforie Nord nu există un loc acoperit, unde oamenii să se poată adăposti de caniculă.

Dan Negru: „N-a fost nimeni în stare să pună un acoperiș”

”În spatele meu e gara din Eforie. E cod roșu de caniculă. Și ăsta e peronul. Oamenii așteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite cum stau, de ani de zile, bătuți în cap de soare. N-a fost nimeni în stare să pună un acoperiș unde să te poți adăposti de soare. În plină căldură, vara. Din când în când, oamenii se mai ascund acolo, sub copaci, dar dincoace e un peron unde zeci de oameni stau zilnic, bătuți în cap de soare. I-auzi. Zice că are și întârziere 15 minute. Gara din Eforie Nord, caniculă 2022. Ăștia suntem!”, a spus Dan Negru pe rețelele de socializare.

Dan Negru, dezamăgit de Băile Herculane: «Totul e ruină»

Într-o altă postare pe rețelele de socializare, Dan Negru și-a exprimat dezamăgirea față de starea în care a ajuns celebra stațiune Băile Herculane

„Totul e ruină! Aristocrația romană venea pe aici, apoi imperiul austro-ungar. Franz Joseph, împăratul, spunea că e cea mai frumoasă stațiune din Europa. Uite cum a ajuns!”, a menționat Dan Negru. 

Dan Negru, omul din spatele carierei sale

Dan Negru este acum unul dintre cei mai buni și îndrăgiți oameni din televiziunea românească, având o carieră extrem de longevivă. Însă, până să atingă culmile succesului, acesta a experimentat mai multe domenii din tot ce poate oferi jurnalismul. Radio-ul reprezintă pentru el, așadar, începutul carierei, dar și locul unde a întâlnit oameni foarte importanți din viața lui.

„Am lucrat la Constanța la Radio Vacanța. În anii 90 și îmi amintesc că la un moment dat m-am intersectat pe acolo cu Andrei Gheorghe, dragul de el. El a lucrat la Radio Vacanța la început, după care a plecat la Sky. Acolo am avut onorare să-i întâlnesc acolo pe Paul Grigoriu, pe Șerban Georgescu-fostul soț al Mădălinei Manole, adică oameni de radio puternici și îmi amintesc că se pierdeau copii și veneau la noi la radio părinți disperați.

Anunțam în boxe că s-a pierdut copilul Petrică Andrei și în 10 minute venea. Părinții, ca să ne răsplătească, veneau cu lăzi de struguri, cu lăzi de ce era pe atunci și seara când plecam de la program, eram ticsiți”, a povestit Dan Negru, potrivit impact.ro

Citește și: Dan Negru, fotografie de colecție din copilărie. Cum arăta prezentatorul TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel