Dan Negru va prezenta emisiunea “Jocul cuvintelor”, un quiz show de cultură generală

Data publicării:
Dan Negru, foto Kanal D
Descriere foto: Dan Negru, foto Kanal D

Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”!

Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea


Kanal D îi provoacă pe români la cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii, “Jocul cuvintelor”! Dan Negru, carismaticul maestru de ceremonii al emisiunii, îi invită pe telespectatori să îşi exerseze mintea în cea mai frumoasă joacă, atractivă tocmai prin simplitatea ei. Nicicând nu a fost mai uşor şi mai plăcut să îţi antrenezi mintea, în compania unuia dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România.

Formatul original al emisiunii este unul internaţional, “Think”, şi a fost produs în Turcia.  A fost difuzat în tări precum Polonia şi Slovenia, iar acum a venit rândul românilor să se bucure de un concurs foarte accesibil şi antrenant, pentru toată familia.  

Fiecare editie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în "ring" concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

Atât concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”.  Un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte sunt acele ingrediente care oferă oricui şansa găsirii cuvantului potrivit. Pentru că Dan Negru da definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Publicul a fost deja antrenat în aflarea numelui emisiunii, printr-o provocare lansată de Dan Negru atât pe micul ecran, cât şi în mediul online, pe pagina de Instagram @kanaldromania. Două definiţii i-au condus pe cei mai mulţi dintre urmăritorii Kanal D şi ai proprietăţilor oficiale ale staţiei către soluţia corectă, “Jocul cuvintelor”, aceştia aflând astfel numele show-ului atât de aşteptat.

“Aducerea în grila Kanal D a emisiunii e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi ”, a spus Dan Negru. 

Castingul  pentru “Jocul cuvintelor” continuă,  şi toţi cei care îşi doresc să participe  la concursul televizat,  în competiţia minţii, pot intra pe https://casting.kanald.ro  pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea spectacolului de televiziune.  Emisiunea “Jocul cuvintelor” se va difuza în curând, la Kanal D! Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel