Dan Negru, scos din minți de invitații unei emisiuni TV: „Suntem primitivi ca specie!”. Ce l-a enervat pe prezentatorul TV

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, facebook

Dan Negru a făcut o nouă postare acidă în mediul online, acolo unde obișnuiește să comenteze cele mai importante evenimente care au loc în România.

Dan Negru și-a obișnuit deja fanii cu postările zilnice pe care le face pe rețelele de socializare. Celebrul om de televiziune comentează mereu „la cald” toate subiectele de impact din România, unde își exprimă punctul de vedere sincer, fără niciun fel de transparență sau menajamente. Se pare că de data aceasta, vedeta de la Kanal D s-a arătat a fi extrem de revoltat împotriva „specialiștilor” din domeniul militar care apar regulat pe micile ecrane și își spun părerea despre cele mai importante evenimente de acest gen, care au loc la nivel mondial. 

„Au apărut alți specialiști la tv: ăia militari. Generalii, ofițerii își laudă pe ecrane meseria: milităria. N-am văzut niciun flower-power, niciun activist pentru pace în vreun talk show. Suntem primitivi ca specie! Vai de capul nostru! În ultimii 3400 de ani, omenirea a avut pace deplină doar 268 de ani. Adică 8%! Imperiul Roman și-a petrecut mai bine de jumătate din existența lui in război. În ultimele două războaie mondiale au murit aproape 100 milioane de oameni. China a petrecut 11 secole in războaie. Ăștia suntem. Vai de capul nostru ca specie umană. Ne merităm generalii de pe ecrane!”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Dan Negru a ratat un proiect de excepție la Hollywood: „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”

Dan Negru critică decizia TVR-ului de a cumpăra formatul Big Brother

Nu în urmă cu mult timp, Dan Negru avea să comenteze în mediul online un alt subiect foarte controversat. În spațiul public se aude faptul că TVR vrea să cumpere formatul „Big Brother”, show care a făcut senzație la începutul anilor 2000 în România. Se pare însă că prezentatorul TV este complet indignat de această decizie, motiv pentru care aruncă cuvinte dure către televiziunea română, dar și spre cei care o conduc.

„Tiptil-tiptil, pe tăcute, TVR trece la programe cu chiloți și bulendre. Statul român începe negocierile ca să difuzeze la televiziunea publică Big Brother, unul din cele mai scumpe și  controversate reality show. Un program de tip "humiliation show" ( showuri de umilință) care a atras in toată lumea amenzi uriașe sau demisii răsunătoare din cauza limbajului obscen, a scenelor de sex sau a violenței. 
In Anglia a fost cea mai reclamată emisiune a deceniului trecut la OFCOM ( CNA-ul lor). 
Cand a fost difuzat in România, cu ani in urmă, CNA a suspendat emisia Prima Tv din cauza scenelor de sex difuzate in Big Brother. 
Un grup de oameni lipsiți de intimitate și filmați 24/7 e programul pe care-l propune televiziunea publică? 
Sper sa nu fie adevărat ! 
TVR trebuia să difuzeze  proiecte onorabile cu audiențe uriașe ca "Got Talent" (Romanii au talent) despre români talentați, "Vocea României" despre voci românești, "Next Star" despre copiii românilor sau "Jocul Cuvintelor"despre limba romană. Statul român se uită însă spre "Big Brother" mult mai scump si mult mai rușinos.  
Televiziunea FOX din America a lansat o campanie numită " More hope and less humiliation" ( mai multă speranță, mai puțină umilință) reducând astfel umilința din programele tv. Noi o plătim...
Big Brother e un format tv de milioane de euro. Tv publică a pierdut drepturile de televizare pentru Campionatul European de Fotbal, pentru naționala României, pentru Mondialele la handbal. 
Dar ar avea bani de bulendre filmate 24/7 ??? 
Am colegi admirabili în TVR conduși însă mereu de o șleahtă de politiceni care decid prost si strâmb...
Sau vorba lui Caragiale, "proștii mor, prostia e nemuritoare...", a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare.

Citește și: Dan Negru, pus la ZID de un scriitor: ”Un agramat care afirmă că ştie el cum trebuie făcută şcoala.” Prezentatorul a primit nota 2 la limba română



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel