Dan Negru, revoltat după ce România a pierdut în fața Greciei: „ProTV a mirosit eșecul și a scăpat de Națională”

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a criticat modul în care a evoluat echipa Națională de Fotbal a României în meciul amical cu Grecia, care a avut loc vineri.

Selecţionerul Edward Iordănescu a debutat cu o înfrângere la naţionala de fotbal a României, 0-1 (0-1) cu Grecia, vineri seara, într-un meci amical care a avut loc pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andreas Bouchalakis (39), cu capul, din centrarea lui Limnios. 
România a făcut un joc modest, evoluând lent, înghesuit, fără inspiraţie, în faţa unei echipe compacte, cu un plus de viteză şi de organizare, deşi se află tot al primul joc al selecţionerului uruguayan Gustavo Poyet, notează Agerpres.

„Cei mai anti-carismatici jucatori din istorie”

Dan Negru spune că PRO TV „mirosit” eșecul și a mutat meciul pe PRO X, lucru rar întâlnit, afirmă el, care se arată mirat de modul în care a fost promovat evenimentul sportiv. Mai mult, acesta critică componența echipei naționale și îi numește pe jucători „anti-carismatici”. 

„Am pierdut și cu Grecia. Naționala nu-și mai scoate banii. ProTV a mirosit eșecul și a scăpat de Națională ba chiar a exilat meciul cu Grecia pe ProX.
Rar s-a întâmplat în istoria televiziunii ca Naționala să joace pe televiziuni mici. Nu mi-l imaginam pe Hagi exilat pe SperanțaTV .
E de văzut dacă PrimaTV și Antena-care s-au asociat ca să cumpere pe viitor drepturile pentru Națională-vor "deconta" achiziția unui previzibil eșec.
Au eșuat și alte tv europene in situații asemanatoare cu toate trucurile de marketing de tip "renașterea" bla,bla...
Dar dincolo de lipsa perfomanțele sportive, Naționala are azi cei mai anti-carismatici jucatori din istorie. Adi Mutu sau Raducioiu erau carismatici și țineau primele pagini ale ziarelor datorită șarmului.
Carisma vinde tricouri, bilete, audiență tv.
Lipsa de carismă a jucătorilor din Națională combinată cu lipsa de performanță adună nori negri pe cerul fotbalului românesc .
Carisma e abilitatea de a transmite entuziasmul.
Ne lipsesc amândouă..”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Citește și: Dan Negru, reacție ACIDĂ, după vizionarea serialului în care joacă Volodimir Zelenski: Media românească finanțează telenovele sau seriale tâmpițele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel