Dan Negru revine pe micile ecrane: “Este un show ca o revoluție, care a reușit să schimbe mentalități”

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz-ul fenomen, care antrenează inteligența și vocabularul românilor, revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!

Dan Negru: “Este un show ca o revoluție, care a reușit să schimbe mentalități”

După ce a făcut din limba română cel mai atractiv domeniu pentru întreaga familie și a antrenat milioane de români într-un joc al minții provocator, Kanal D le va aduce telespectatorilor cel de-al treilea sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în curând, la Kanal D! Emisiunea de la Kanal D a devenit încă de la lansare un adevărat obicei în viață de zi cu zi a românilor și va continua să îi provoace și în această toamnă, în modul cel mai frumos posibil.

Dan Negru, amfitrionul acestui format revoluționar, este nerăbdător să lanseze noi provocări concurenților, dar și telespectatorilor care intră în joc din fața micului ecran. Ingenios, cu un mecanism foarte accesibil, simplu de înțeles, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” le-a deschis și cultivat privitorilor de toate vârstele și profesiile pasiunea pentru quiz-uri și vocabular.

“Jocul cuvintelor e un show ca o revoluție, care a reușit să schimbe mentalități, care a arătat că în România publicul de TV a evoluat și că o emisiune în care contează doar exercițiul minții poate să facă audiențe mari”, a spus Dan Negru.

Mai multe detalii despre noul sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vor fi furnizate, în perioada următoare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 18 aug 2023, 13:09 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience