Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Paparau: Singura probă luată în considerare de instanță! Sunt necesare sancțiuni mai grave

Data publicării:
Ana Morodan, sursa Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, sursa Instagram

Drug Testul sau testarea antidrog în rândul șoferilor poate indica anumite erori. Cum se depistează dacă aceștia au consumat substanțe psihoactive. Ce substanță a consumat Ana Morodan și ce înseamnă asta.

Drug Test-ul în rândul șoferilor a fost un subiect intens dezbătut. Au existat voci care au contestat eficacitatea și acuratețea testelor Drug Test folosite de oamenii legii. 

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar.

Ana Morodan a fost oprită de poliție pentru prima oară, în Piața Charles de Gaulle, după ce a făcut un accident. Pe filmare se vede cum vedeta este dusă de braț de polițiști la autospecială, iar mașina vedetei încurcă circulația în sensul giratoriu.

Atunci când i s-a cerut să sufle în fiolă, vedeta a refuzat să facă acest lucru, drept pentru care a fost dusă la INML. Acolo ea ar fi refuzat și prelevarea probelor biologice. Astfel, Ana Morodan s-a ales cu primul dosar penal, iar permisul i-a fost reținut.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel