Dan Negru, PROVOCARE pentru Andreea Esca. Ce i-a cerut celebrul prezentator colegei de la Pro TV: „Mă enervează”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, Andreea Esca/ Colaj foto Instagram
Descriere foto: Dan Negru, Andreea Esca/ Colaj foto Instagram

Dan Negru și-a anunțat plecarea de la Antena 1 la Kanal D, spre surprinderea tuturor. Ce îl enervează teribil pe celebrul prezentator la presa din România?

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Cu o carieră de peste 22 de ani în cadrul postului de televiziune Antena 1, acesta a decis la începutul acestui an să încheie contractul cu cei care l-au consacrat și să se ducă la Kanal D. 


Dan Negru a dezvăluit că ceea ce îl enervează cel mai mult la presa din România este confidențialitatea salariilor. Celebrul prezentator spune că a provocat-o în trecut pe Andreea Esca să își facă publice salariile, dar fără vreun rezultat. 


Dan Negru spune că în presa de peste ocean, marii prezentatori sunt transparenți în ceea ce privește salariile lor. 


“Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a declarat Dan Negru pentru CANCAN. 


Ce emisiunea va prezenta Dan Negru la Kanal D


Prima emisiune realizată de Dan Negru la Kanal D va fi un ”quiz-show”. Castingul a început deja, iar oamenii inteligenți sunt așteptați să se joace cu expresiile și cuvintele. 


“E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, spune Dan Negru, potrivit sursei citate anterior. 

 

Dan Negru, MOTIVUL pentru care a decis să plece la Kanal D: „Mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani”

 

Dan Negru a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D. 

 

„Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generatia care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme”, a declarat Dan Negru pentru SPECTACOLA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel