Dan Negru, prima apariție la Kanal D. Teo, dezvăluiri: Ne-am consultat tot timpul, am fost mână în mână / Mi-a dat un mesaj din senin, scria: Vin!

Data publicării:
Dan Negru, captura foto Antena 1
Descriere foto: Dan Negru, captura foto Antena 1

Dan Negru a apărut pentru prima dată la Kanal D, după demisia de la Antena 1.

Dan Negru a semnat cu Kanal D după plecarea de la Antena 1 și a transmis primul mesaj despre această mutare.

"Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla "regele audiențelor" le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna "să țintim luna "/ "Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!"

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna...", a fost mesajul transmis de Dan Negru.

Dan Negru, prima apariție la Kanal D


La trei zile după acest mesaj, Dan Negru a avut prima apariție la Kanal D, în platoul emisiunii lui Teo Trandafir. 

"Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme", a spus Dan Negru în prima sa apariție la Kanal D.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel