Dan Negru, nouă reacție în cazul eliminării caselor de marcat: „Cu patronii suntem mielușei. Suntem roboții cu capul plecat”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru și-a exprimat o nouă opinie cu privire la unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului. 

Dan Negru a avut o nouă reacție în scandalul înlăturării casierilor din toate supermaketurile, în favoarea caselor „self-scan”. Celebrul prezentator TV spune că, în realitate, alta este problema. Oamenii ar trebui să înceapă să-și ceară drepturile, iar casierii nu fac o excepție. Acesta consideră că vina este a celor care nu se fac auziți și a celor care acceptă să lucreze pe venitul minim pe economie, chiar dacă afacerea are un proft extrem de mare pentru șefii lor. 

„Vreo 2-3000 de lei căștigă un casier la supermarket. Ăsta e subiectul, nu roboții. Roboții sunt pista falsă, fenta după care m-am dus și eu!
N-am văzut casieri care să-și ceară drepturile in stradă, să pună presiune pe patronii care au profituri comparabile cu orice altă țară europeană dar le oferă salarii la jumate. Bugetari am văzut !
Cu statul român ne permitem orice. Să-l hulim, să-l umilim, să ieșim in stradă împotriva lui.
Cu patronii suntem mielușei. Am fost mereu așa.
În perioada interbelică, în anii '30, în Anglia venitul național pe cap de locuitor era 378 dolari, in Germania era 338 dolari. La noi era 76 de dolari.
Noi suntem roboții cu capul plecat pentru că ceea ce permiți o dată va continua și altă dată!”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Dan Negru a rămas mut de uimire. Cum este cunoscută Iulia Vântur în India: „I-am povestit asta la telefon”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Ce spunea recent Dan Negru, cu privire la acest subiect

Nu este prima dată când Dan Negru vorbește despre subiectul care a tulburat pe toată lumea în ultima vreme, dar, în special, pe cei care își simt în pericol locul de muncă. Acesta spunea că oamenii încep deja să se plângă de faptul că roboții o să le ia locul, numinâd acest lucru drept „progres”. Dan Negru contrazice însă ideea, susținând faptul că progresul este despre cu totul altceva. În cele din urmă, această decizie dură ar duce doar la înlăturarea sutelor de locuri de muncă din România, ceea ce nu este deloc o evoluție, susține prezentatorul de la Kanal D.

„Am trecut pe la un supermarket azi și o casieră, Rodica scria pe ecuson, mi-a spus că astea sunt ultimele zile cu oameni la casele de marcat.
"Progresul, domnu' Dan" a oftat femeia. I-am spus că eliminarea casierelor din supermarketuri nu e o formă de progres.
Eu, cumpărătorul, voi face treaba casierului. De fapt suntem toți păcăliți: slujba ei va dispărea și eu voi face treaba ei, voi scana produsele si apoi le voi pune in coș fără să fiu plătit pentru asta. Ăsta nu e progres!
Progresul e trecerea de la lumânare la bec, de la cal la motor !
Din 7 litere, PROGRES, însemnă: "trecerea de la o stare inferioară la una superioară, de la vechi la nou".
Unde e "noul" dacă eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit ?
Aștept progresul,invenția care să schimbe felul de a face cumpărături. Până atunci, eliminarea doamnei Rodica e reducere de personal, e economie, e concediere. Orice, dar nu progres !
Aveți curajul să-i spuneți asta !
Curajul, da! E un progres!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Mama lui Dan Negru, speriată de temperaturile ridicate. Cum a liniștit-o prezentatorul TV: „Viața începe acolo unde se termină frica”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel