Dan Negru, mesaj neașteptat pentru fani. Ce sfat le dă „Regele audiențelor” la sfârșit de an: "Trebuie să fii mare prost să te uiți la Negru"

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, sursa instagram
Descriere foto: Dan Negru, sursa instagram

Dan Negru a filmat cel de-al 22-lea Revelion. „Regele audiențelor” le-a transmis un mesaj neașteptat fanilor care vor să petreacă în fața televizorului alături de el.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Timp de 21 de ani a fost prezent în casele românilor prin emisiunile prezentate la postul TV Antena 1 și a devenit supranumit de presă "Regele Audiențelor", datorită recordurilor pe care le-a stabilit de-a lungul anilor. De asemenea, Dan Negru este singurul prezentator de televiziune alături de care ne-am petrecut nopile de Revelion în ultimele două decenii.

Recent, prezentatorul TV a declarat că a luat de mult ori în calcul varianta de a renunța la această tradiție.

“Ăsta e al 22-lea an în care fac Revelioane (…) al 23-lea chiar (…) Primul a fost 1998-1999! (…) De vreo trei ani de zile am vrut să pun frână Revelioanelor, am zis: «Bă, nu mai fac!» (…) După 23 de ani te mai plictisești uneori!”. a spus Dan Negru pentru cancan.ro

 

Cu toate astea, Dan Negru sfătuiește pe toată lumea să nu își petreacă noaptea dintre ani în fața televizorului, ci să se bucure de timpul prețios petrecut alături de familie.

“Știi ce contează? Nu unde și în ce loc, contează cu cine! (…) Dar eu îi sfătuiesc pe oamenii care se uită la tine acum: «Nu vă uitați la televizor în noaptea de Revelion!»

Nu există prostie mai mare pe Pământul ăsta decât să stai să te uiti la un televizor în noaptea de Revelion!  (…) Bucurați-vă de prieteni, de familie, de ăia din jur, atât de puține Revelioane avem de trăit împreună, că TREBUIE SĂ FII MARE PROST SĂ TE UIȚI LA NEGRU!”, a mai spus prezentatorul TV pentru sursa citată.

 

Citește și: Cu ce se ocupa Dan Negru înainte de a ajunge prezentator de televiziune: „Eram praf, praf. Nu mă pricepeam la nimic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel