Cu ce se ocupa Dan Negru înainte de a ajunge prezentator de televiziune: „Eram praf, praf. Nu mă pricepeam la nimic”

Data publicării:
Dan Negru, captura foto Antena 1
Descriere foto: Dan Negru, captura foto Antena 1

Dan Negru a dezvăluit care este meseria lui de bază și unde a muncit imediat după terminarea liceului. 

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Timp de 20 de ani a fost prezent în casele românilor prin emisiunile prezentate la postul TV Antena 1 și a devenit supranumit de presă "Regele Audiențelor", datorită recordurilor pe care le-a stabilit de-a lungul anilor. De asemenea, Dan Negru este singurul prezentator de televiziune alături de care ne-am petrecut nopile de Revelion în ultimele două decenii.


Dar puțini oameni cunosc care este meseria de bază a lui Dan Negru. Faimosul om de televiziune a terminat liceul economic și a fost îndrumat către contabilitate. A muncit câteva luni în domeniu dar a mărturisit că nu se descurca deloc și nici nu se regăsea în munca pe care o făcea, așa că a intrat în televiziune.


„La începuturile mele am lucrat la Spitalul «Victor Babeș» și făceam contabilitate. Am lucrat doar câteva luni. Terminasem un liceu economic și eram trimiși spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu mă pricepeam la nimic. Apoi m-am angajat la Radio Timișoara și am intrat în televiziune. Țin minte că am filmat cu Vali Sterian și fuma foarte mult. Decorul meu era mic la TVR, iar într-o pauză a venit producătorul să-l roage să nu mai fumeze că nu se vedea nimic la cameră”, a dezvăluit Dan Negru la „Prietenii lui Ovidiu”.


Dan Negru a dezvăluit că este pasionat de roșii, iar atunci când se va retrage din televiziune, se va ocupa să cultive și să vândă aceste legume. 


"Mă pricep la roşii; sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță, direct la rădăcină, ocolind frunzișul.


Nu le vând, dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii...


2647 de soiuri de legume a pierdut România in ultimii 20 de ani. 'Inimă de bou', soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de Fomânia.


Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale. Am două ponturi:


- fugiți de roşiile alungite excesiv, țuguiul arată că e o forțată, biostimulată.


- fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați roşii de la ăia care au câteva pe tarabă, ăia sunt producători adevărați.


Și când le luați, nu uitați că România a pierdut 2.647 de soiuri de legume in ultimii 20 de ani!", a scris Dan Negru pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel