Dan Negru, mesaj DUR de ziua mondială a presei: Nu există libertatea presei. Nu poți să spui ce gândești cu capul tău

Data publicării:

Dan Negru a postat un mesaj pe rețelele de socializare, de ziua mondială a libertății presei.

Dan Negru nu ratează nicio ocazie pentru a-și exprima părerea despre cele mai importante subiecte ale zilei. De data aceasta, faimosul prezentator TV a scris un mesaj pe rețelele de socializare despre ziua mondială a presei libere, domeniu în care activează de așa de mult timp și care i-a adus renumele pe care îl are astăzi. Chiar dacă mesajul ar fi putut fi unul optimist, într-o zi cu o așa mare însemnătate, Dan Negru a ales să scoată la iveală partea negativă a acestui domeniu.

"Eram la RadioTelevziunea Română în 1995 și prezentam aniversarea radioului. Azi e ziua mondială a libertății presei. Ea n-a existat niciodată. Presa a avut mereu libertatea să împartă, să dividă. În 1995 nu găseai echilibrul în presă, erai pro sau anti Iliescu, erai pro sau anti mineriadă. Calea de aur, cea de mijloc nu exista. Nici azi nu poți să spui ce gândești cu capul tău pentru că orice ai spune capeți o etichetă. Ești pro sau anti subiectele zilei! Nu există libertatea presei. Există doar libertatea creierului. Gândești cu el ca sa vezi lumea așa cum e. Sau nu gândești cu el ca să vezi lumea așa cum îți spune presa că e...",a fost mesajul scris de Dan Negru pe Instagram.

Dan Negru, noi declarații despre războiul din Ucraina

Dan Negru, aflat pe aeroportul Internațional din Antalia, a observat cum grupuri de turiști ucraineni socializează cu cei din Rusia, țara responsabilă de războiul care i-a alungat fulgerător de acasă. Acesta spune cu regret faptul că din păcate, cei mici, fără putere, trebuie să se lupte și să sufere consecințele celor mai mari, pentru anumite interese polititce.

"Am văzut ruși și ucraineni împreună în Antalia. O să-i vedeți la vară în multe stațiuni turistice din lume. Anunțurile de zbor, reclamele, etichetele sunt scrise în engleză și-n rusă în aeroporturile marilor stațiuni turistice mondiale. Paul Valery avea dreptate: "Războiul e un masacru între oamenii care nu se cunosc între ei, pentru profitul unor oameni care se cunosc, dar nu se ucid între ei...", a mai scris prezentatorul TV.

Citește și: Dan Negru, ENERVAT de discuția ministrului agriculturii cu guru yoghin: Culturile de legume pe care le deplânge guru' sunt ținta hoților. De asta producția e slabăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel