Dan Negru, ENERVAT de discuția ministrului agriculturii cu guru yoghin: Culturile de legume pe care le deplânge guru' sunt ținta hoților. De asta producția e slabă

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru îi dă replica ministrului agriculturii, după discuția pe care acesta a avut-o cu un guru invitat la București.

Dan Negru a făcut a doua postare pe rețelele de socializare în legătură cu vizita pe care un guru yoghin a făcut-o în România. Dacă prima dată, prezentatorul TV a fost nemulțumit de faptul că oamenii, printre care și foarte multe vedete, au preferat să meargă la o întâlnire cu acesta, în loc să participe la slujbele sfinte, de data aceasta Dan Negru a făcut aluzie la o conversație pe care ministrul agriculturii a purtat-o cu guru.

"Ministru agriculturii și guru indian au ajuns la concluzia că 52% din pământul pentru agricultură este degradat și că legumele sau fructele sunt tot mai rare. Corect. Doar că ministrul a uitat să-i spună gurului motivul pentru care România nu are culturi rentabile de legume: HOȚIA! În România, hoții intră pe parcele și fură tot! Se fură și la marile exploatații agricole, unde paza a ajuns cost asumat. Țăranii preferă culturi cu rentabilitate mică dar rezistente la furt.

Culturile de legume, alea pe care le deplânge guru', sunt ținta hoților și paza lor ar crește mult costurile. De asta producția de legume sau fructe e slabă in România: pentru că țăranii stau cu morcovu'-n fund de frica hoților. Dar n-o spune nimeni. Iepurașul și guru se duc, morcovul rămâne.", a scris Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

Dan Negru le-a dat replica celor care au participat la întâlnirea cu gurul yoghin, organizată la București

Dan Negru i-a taxat dur pe cei care au ales să meargă în Joia Patimilor să se întâlnească cu un guru yoghin, în loc să participe la slujbele sfinte ce au loc în această Săptămână Mare. Printre miile de bucureșteni care au participat la acel eveniment s-au numărat chiar și Loredana Groza și Andreea Esca.

"Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață pe whatasap câte o mantară. Când i-am spus să încerce și cu "Tatăl Nostru" m-a privit cu mirare. Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. "alungă spiritele rele" mi-a spus. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem...Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru pe Instagram.

Citește și: Dan Negru a făcut publică o mărturisire pe care a zis-o, până acum, doar la spovedanie: E păcatul suprem, nu-i așa?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel