Dan Negru, lecția pe care a învățat-o de la Florin Piersic: „Mă suna în fiecare dimineață să mă întrebe cum e tata”

Data publicării:
Dan Negru și Florin Piersic, sursa instagram
Descriere foto: Dan Negru și Florin Piersic, sursa instagram

Dan Negru este unul dintre bunii prieteni ai lui Florin Piersic. De 10 ani, cei doi petrec fiecare Crăciun împreună. 

Sunt 10 ani de când Dan Negru și Florin Piersic au pornit tradiția de a petrece Crăciunul împreună. Întrebat de ce l-a ales pe marele actor ca invitat pentru ziua sfântă a Nașterii Mântuitorului, prezentatorul Tv a mărturisit că îi poartă o profundă admirație acestuia.


„Cred că Florin e cel mai popular actor român din toate timpurile și cred că poveștile lui sunt gustate de toate generaţiile, ca și Crăciunul. Acu niște ani am început tradiția Crăciunului cu Florin. Anul trecut, am propus din nou proiectul unei televiziuni generaliste, dar l-a refuzat, așa că m-am dus cu el la o televiziune de știri, cu un public mai mic. În seara de Ajun, televiziunea mai mică a bătut în audienţă televiziunea mai mare cu interviul meu cu Florin. Asta înseamnă brandul Piersic în România”, a declarat Dan Negru pentru Viva.

 

Cea mai importantă lecție învățată de la Florin Piersic

 

Dan Negru îl descrie pe marele actor drept un copil de 25 de ani, care știe cum să se bucure de viață. Mai mult, acesta este fascinat de caracterul lui Florin Piersic și cum a reacționat acesta când tatăl lui Dan Negru era grav bolnav.


„Un puşti de 25 de ani. N-are nicio legătură cu vârsta din buletin, și asta e cea mai frumosă lecţie pe care mi-a dat-o Florin în anii ăștia. Că ceasul măsoară ceva ce nu există: timpul. Am trecut printr-o perioadă grea când tata s-a stins de cancer și, în perioada aceea, când ştiam ca nu mai e nimic de făcut, Florin mă suna în fiecare dimineață să mă întrebe cum e tata. Asta spune multe despre el ca om…”, a mai spus Dan Negru pentru sursa citată. 

 

Florin Piersic, mesajul sfâșietor cu care a emoționat o țară întreagă: "Vă rog, nu tăiaţi la montaj. Nu o să-ţi placă ce îţi spun”

 

Florin Piersic, în vârstă de 85 de ani, a fost invitatul lui Dan Negru într-un interviu de excepție, difuzat în seara de Ajun, pe Antena 3. 

Marele actor a reușit să emoționeze o țară întreagă cu replica pe care i-a dat-o celebrului prezentator. El l-a rugat să nu taie tot ce a povestit la montaj, pentru că se teme că nu va mai avea altă ocazie de a se revedea cu publicul său. 


"Vă rog, nu tăiaţi la montaj chiar tot din ce am povestit. Ştii de ce? Nu o să-ţi placă ce îţi spun. 

Pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor, pentru că orice om, la o vârstă, se gândeşte şi ce urmează", a spus marele actor Florin Piersic, în interviul cu Dan Negru, din seara de Ajun, de la Antena 3.

 

Au filmat interviul în Dubai


La începutul lunii noiembrie, Dan Negru explica, pe pagina sa oficială de Facebook, motivul pentru care el și Florin Piersic urmau să plece în Dubai, pentru a filma emisiunea lor anuală de Sărbători.


„Sunt vreo 10 ani de când Crăciunul îl fac cu Florin Piersic, la televizor.  Anul ăsta filmarea de Crăciun o facem în…Dubai. În premieră, cu o echipă de productie/filmare etc de acolo. În Decembrie, o să fie mai ieftin să stai in Dubai decat să plătești o factură de întreținere in România”, scria Dan Negru pe rețelele sociale, acum o lună de zile.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel