Dan Negru, întâlnire surpriză cu Dan Diaconescu. Despre ce au discutat cei doi: Nici nu știți ce pierdeți

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare lângă Dan Diaconescu.

Dan Negru și-a uimit fanii în această dimineață, când a postat o fotografie cu Dan Diaconescu, o prezență destul de controversată din televiziunea românească. Ca să nu se audă niciun fel de speculații, faimosul prezentator a ținut să liniștească pe toată lumea, spunând faptul că nu s-au întâlnit pentru a discuta despre vreun proiect, ci au stat de vorbă în calitate de prieteni. Dan Negru se arată, de asemenea, a fi dezamăgit din cauza faptului că majoritatea colegilor din breaslă nu l-au mai contactat pe acesta. 

"Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat numărul de telefon în anii ăștia. Acu' vreo 20 de ani mi-a spus că vrea să OTVizeze televiziunile din România. Am râs atunci, neîncrezător. Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea.", a fost mesajul transmis de Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Dan Negru crede că emisiunile precum "Insula Iubirii" și "Asia Express" vor dispărea de pe micile ecrane

Recent, prezentatorul TV și-a exprimat opinia despre două reality show-uri extrem de vizionate de la noi din țară, adică Asia Express și Insula Iubirii, ambele difuzate pe Antena 1, trustul în care acesta a activat foarte mulți ani. Din nou, Dan Negru dă exemple din țările străine pentru a scoate în evidență situația critică în care se află televiziunea românească.

"OFCOM ( CNA englezesc) a anunțat noi reguli pentru televiziunile care "încalcă demnitatea umană". Reality show-urile sunt vizate în primul rând... Știu cum e, am prezentat multe , ba chiar am și scris împreună cu o colegă, Mădălina M. un reality difuzat la tv. Adică n-o fac pe timidul puritan, am mâncat și usturoi prin televiziune. M-a șocat umilința în televiziunea românească atunci când am văzut un artist celebru că bea urină de vacă într-un reality filmat în Asia. I-am spus producătoarei acelui show-altfel o doamnă simpatică la o vârstă respectabilă- că nu audiența sau banii sunt totul în tv, că există victorii care te coboară și înfrângeri care te ridică.", a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Citește continuarea AICI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel