Dan Negru, impresionat de România TV, după plecarea de la Antena 1: „De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit”

Data publicării:
Dan Negru, captura foto Antena 1
Descriere foto: Dan Negru, captura foto Antena 1

Dan Negru s-a arătat impresionat de gestul făcut de jurnaliștii de la România TV, care au difuzat un moment special, dedicat prezentatorului TV, pentru a celebra cei 20 de ani petrecuți la Antena 1 și pentru a-i ura succes la Kanal D. 

După 30 de ani de carieră în presă, dintre care 20 petrecuți la Antena 1, Dan Negru a făcut o schimbare majoră. Regele audiențelor se mută la Kanal D, iar prezentatorul TV a fost copleșit cu mesaje de felicitări. Printre cei care i-au urat succes în noul proiect, se numără și România TV, post TV concurent față de cele la care a activat, dar care nu a trecut cu vederea realizările acestuia și au difuzat un moment special. 

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise in sutele de articole din zilele astea. Nimic !!! 
E meritul formatelor și al echipelor! 
Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. 
Între Antena și Kanal, RomâniaTV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televizune. 
Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. 
Sau nu in timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. 
In lumea mare a televizunii asta e normalitatea. 
Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțimindu-i public lui Paolo Bonolis,prezentator italian,atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. 
Noi,televiziunea de aici, am pierdut multi oameni cărora n-am apucat sa le spunem că-i prețuim cât trăiau...Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordachescu...
Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. 
Tocmai ieșise din spital si avea vocea stinsă...
84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim si vineri filmam pentru "Legendele". 
A fost o vreme șeful divertismentului in TVR. 
A fost si șeful meu. 
Povara recunoștintei e mai de preț decat povara urii ! 
Lecția de aseară”, a scris Dan negru pe rețelele de socializare. 

 

 

“Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, imediat după ce a semnat cu Kanal D. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel