Dan Negru, imagine rară cu familia. De ce se mândrește prezentatorul cu copiii săi

Fotografia cu Dan Negru care spune o mie de cuvinte.

Dan Negru este un personaj foarte bine cunoscut de publicul din România. El, de asemenea, își încântă publicul cu multe povești și anecdote pe care le împărtășește de-a lungul excursiilor sale în jurul lumii. De data aceasta, prezentatorul a prezentat publicului o poză foarte specială pentru acesta. Nu sunt dese momentele în care face așa ceva. 

Dan Negru, imaginea care face cât o mie de cuvinte

Ba mai mult, Dan Negru a și atras atenția asupra acestui fapt, că nu dorește să își facă copiii „vedete”, și că aceștia nu sunt cunoscuți nici pe rețelele de socializare. 

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins !
Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei...
Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară !”

Mesajul de Ziua Limbii Române

Nu sunt puține dățile în care prezentatorul își face simțită pe internet prezența. De cele mai multe ori, acesta trage semnale de alarmă și „ceartă” persoanele care dau dovadă de lipsă de coloană vertebrală. O altă ocazie prin care Dan Negru s-a făcut simțit pe internet a fost cu ocazia Zilei Limbii Române, spunând că sunt foarte mulți ipocriți care nu respectă regulile de baze ale limbii natale.

„Suntem niște ipocriți toți ăștia care vorbim limba romană în public și o "felicitam" de ziua ei, azi! Eu o stâlcesc de multe ori, o vorbesc bolovănos, inexpresiv și sărăcăcios! Politicienii care o felicită azi o umilesc și ei pentru că n-o apără acolo unde e umilită, în Buceag, în Valea Timocului și în multe alte locuri.
Toți o batjocorim zilnic!
Așa cum unii încearcă să se lase de fumat, așa încerc eu să mă las de înjurături. Cuvintele sunt vii, străbat sufletul.
Încercați azi, de ziua limbii române, să înjurați mai puțin. Eu asta o să fac! Măcar atât!
"Folosirea urâtă a cuvintelor nu e doar o greşeală de limbă, ci şi un mod de a face rău sufletelor" credea Socrate demult.”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Accidentul de la 2 Mai, sub lupa prezentatorului

O altă ocazie pentru Dan Negru a fost incidentul de la 2 Mai, în legătură cu care a precizat câteva detalii despre empatie și milă.

„N-am văzut pic de empatie, de afecțiune din partea șefilor din poliție sau a ălora din sistemul sanitar după tragediile din 2 Mai și Botoșani.
Empatia însemnă să vezi cu ochii altuia, să asculți cu urechea altuia sau să simți cu inima altuia.
Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi de poliție, și ucid, statul eșuează.
Când o tânăra e lăsată să moară într-un spital și sute de oameni ies in stradă cerând dreptate, statul eșuează.
Și nu sunt puține țările in care atunci când statul a eșuat, populația a început să-și facă dreptate singură. Asta e pericolul spre care ne îndreptăm!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 04 sep 2023, 20:02 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience