Dan Negru, fotografie de colecție cu Sofia Vicoveanca. Cum arătau cei doi în urmă cu 20 de ani / FOTO

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a publicat o amintire unică pe care o are alături de Sofia Vicoveanca.

Dan Negru este, fără îndoială, una dintre persoanele publice cele mai active pe rețelele de socializare. Artistul își ține întotdeauna fanii la curent cu toate noile subiecte dezbătute la zi, dar mai scoate și din „sertarul” cu amintiri mai multe fotografii cu diferiți artiști iubiți de la noi din țară, vechi de ani de zile. De data aceasta, celebrul prezentator și-a surprins fanii cu două fotografii inedite în care apare alături de Sofia Viconeanca. Acesta a realizat o paralelă între o poză realizată acum 20 de ani și o fotografie realizată anul acesta. Fanii au reacționat în număr cât mai mare, în momentul în care au retrăi, odată cu vedeta de la Kanal D, aceste amintiri: „Descrierea sună atât de bine!”, „Parcă nu a îmbătrânit deloc”, „Respect”, au fost doar câteva dintre comentariile pozitive lăsate de fani. 

„Fotografii făcute la distanță de 20 de ani...Pentru că din timpul care trece îmi plac oamenii care rămân. (Sofia Vicoveanca)”, a scris Dan Negru în dreptul fotografiei de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

VEZI și: Cum a scăpat Dan Negru de armata obligatorie: „Probabil că dacă făceam în anul ăla armată nu mai eram acum, aici”

 

Dan Negru, concluzie după 27 de ani de televiziune

Recent, Dan Negru vorbea despre cum arătau știrile în urmă mai bine bine de 20 de ani. Prezentatorul TV era în același domeniu și atunci, dar spune că ceva s-a schimbat, cu timpul. Dan Negru recunoaște faptul că și pe atunci se vorbea despre războaie sau despre crime, însă oamenii nu se panicau. Acesta a făcut o paralelă cu lucrurile pe care le trăim în ziua de astăzi, când societatea este controlată, predominant, de panică. 

„Acu' 27 de ani eram la radio. 
Știrile erau aceleași ca și azi, tonul era însă blând.Fără panică chiar dacă știrile erau la fel. 
Știu ce spun, eram și atunci la microfon! 
In anul fotografiei, 1995, inflația era mult peste ce e azi, dolarul era vreo 2500 lei, la granița României erau tot războaie, erau bombardamente in Belgrad, la doi pași de noi, cutremure erau si atunci, în anul ăla s-a zguduit Japonia și au murit vreo 6000 de oameni, avioanele cădeau și atunci, un avion Tarom a căzut  la Boltești și nimeni n-a supraviețuit, zeci de mii de oameni ieșeau in stradă la mitinguri de protest din cauza prețurilor. Virusuri erau și atunci, Ebola făcea ravagii in Africa. 
Toate erau ca azi...
Și totuși, când a apărut panica? 
Când a apărut frica?”, a scris Dan Negru pe Facebook. 

VEZI și: Dan Negru, reacție acidă, după fake news-ul cu Elon Musk: „Mai bine să murim în condiții onorabile decât să trăim furând breaking newsurile din online”

 

Ce spune prezentatorul despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin

Dan Negru a primit în urmă cu câteva zile premiul pentru Personalitatea media a anului 2022 în România. Chiar dacă este mândru de acest titlu, prezentatorul spune că țara noastră nu știe să-și valorifice adevăratele „vedete”, care sunt scoase imediat de pe post, odată cu trecerea anilor. Acesta a făcut o comparație și cu sistemul din America, care este total diferit. 

„Asta cu Personalitatea anului, acum vorbesc serios, România e lovită de discriminare de vârstă, crede-mă. În lumea civilizată a televiziunii, oamenii de peste 50 de ani n-au o problemă în a face televiziune. La noi o au.

Larry King s-a apucat de televiziune la 50 de ani. La noi, Răduleasca sau Marin sunt „babe”! Ellen de la celebrul show american are 64 de ani. Știi vreo prezentatoare de 64 de ani din România?”, a declarat Dan Negru pentru CanCanGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience