Dan Negru, fotografie de colecție cu Fuego. Cum arătau cei doi, în urmă cu 10 ani / FOTO

Data publicării:
Dan Negru, Fuego/ Instagram, captură video Youtube
Descriere foto: Dan Negru, Fuego/ Instagram, captură video Youtube

Dan Negru a publicat o fotografie de colecție alături de Fuego.

Dan Negru scoate din arhiva personală periodic fotografii cu diverse persoane publice din România. Celebrul prezentator dorește, astfel, să le amintească oamenilor care îl urmăresc momente importante cu idolii lor preferați, dar și să le aducă aminte cum arătau unii dintre cei mai apreciați artiști în tinerețe. De data aceasta, în centrul discuției de pe rețelele de socializare a ajuns să fie chiar Fuego. Dan Negru a dezvăluit astfel o fotografie în care apare alături de Paul Surugiu, în urmă cu 10 ani. Cei doi erau vizibil mai tineri, iar fanii s-au bucurat foarte mult să poată revedea aceste imagini. 

„Fotografii făcute la distanță de 10 ani, tot în decembrie, când se împodobește bradul. Dacă timpul ar avea frunze, ce toamnă...”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”. Are legătură cu tatăl prezentatorului

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

 

Fuego își dorește să scape de numele de scenă

Pe Fuego îl cunoaște toată lumea în ziua de astăzi. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, dar și unul dintre simbolurile Crăciunului, întrucât are un amplu repertoriu de colinde, care ajută românii să întâmpină în fiecare an mai repede sărbătorile. Totuși, chiar dacă toată lumea îl recunoaște după acest pseudonim, Paul Surugiu a dezvăluit faptul că, în realitate, nu știe cum să scape de numele de scenă care l-a făcut atât de consacrat. 

„Casa de discuri de la vremea aceea mi-a spus să facem un album, dar mi-a zis că nu merge să mă lansez cu Paul Surugiu. Trebuie un pseudonim. Așa s-a născut Fuego, datorită lor, practic așa s-a născut proiectul. Dacă eram sub numele de Paul Surugiu poate nu reușea acest proiect, așa era pe vremea aceea, dar acum nu știu cum să scap de Fuego. O să mai pot să scap? Eu vorbesc serios. Pe toate afișele scriu: Paul Surugiu, dar Fuego mare, pentru că așa mă cunoaște lumea, dar nu se mai leagă cu ce cânt acum.”, a declarat Paul Surugiu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, realizat de Horia Brenciu. 

VEZI și: Cum a arătat copilăria lui Paul Surugiu - Fuego: „Am fost crescut cu multă iubire din partea familiei mele, nu ca pe-un puști răsfățat” / EXCLUSIV

Fuego, confundat ani la rând cu fiul Irinei Loghin

O altă dezvăluire inedită făcută de Fuego în cadrul podcastului este faptul că, după videoclipul „Împodobește mamă bradul”, filmat alături de Irina Loghin, toată lumea credea că cei doi sunt, într-adevăr, fiu și mamă. Confuzia s-a făcut și din cauza coincidenței de nume pe care artistul, dar și fiul interpretei de muzică populară, îl poartă.

„Oamenii credeau că eu sunt fiul Irinei Loghin, după clipul de la „Împodobește mamă bradul”. Ei credeau că eu sunt Ciprian. Toate s-au legat într-un fel anume. Doamna Irina l-a născut pe Ciprian înainte cu două-trei luni ca mama să mă nască pe mine. Suntem de aceeași vârsta. Mama atunci a zis: „Dacă pe fiul Irinei Loghin îl cheamă Ciprian, îi dau și eu numele acesta”. Bunica voia Paul și atunci au zis să-mi dea două prenume. Și atunci eu sunt Paul Ciprian, mie toți îmi zic Cipi.”, a mai dezvăluit el. 

Dan Negru, reacție dură, după ce România nu a intrat în Schengen: „Nu austriecii sunt vinovați. E din cauza alor noștri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel