Dan Negru, devastat de moartea lui Nelu Ploieșteanu. Mesajul dureros al prezentatorului: „Azi l-a reîntâlnit pe Mihăiță”

Data publicării:
Dan Negru și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook
Descriere foto: Dan Negru și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook

Lumea muzicii lăutărești este din nou în doliu, după ce Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Vestea morții artistului l-a întristat profund pe Dan Negru, care a ținut să transmită un mesaj emoționant în memoria celebrului artist.

Moartea lui Nelu Ploieșteanu a fost o lovitură grea pentru lumea muzicii, dar și pentru fanii și apropiații săi. Printre aceștia se numără și Dan Negru, care este îndurerat de dispariția celebrului artist. Prezentatorul TV a postat un mesaj absolut sfâțietor pe rețelele de socializare, în amintirea lui, povestind despre cea mai mare dramă a artistului.

Maria Dragomiroiu, mărturii dureroase după decesul lui Nelu Ploieșteanu: „Moare lumea și nimeni nu crede”

Dan Negru a mărturisit că cea mai mare dramă a artistului Nelu Ploieșteanu a fost moartea fiului său, Mihăiță. Regretatul cântăreț și soția lui au avut grijă de Mihăiță până ce și-a dat ultima suflare, iar astăzi, cei doi s-au reîntâlnit în Ceruri.

 

„S-a dus Ploieșteanu. Povestea dramatică a lui Nea Nelu a fost legată de Mihăiță. O spunea mereu... Mihăiță, băiatul lui, a rămas paralizat la pat în copilărie și un medic i-a spus atunci: "Dacă vrei să scapi, fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile. O să-l tragă curentul şi o să moară”. Nea Nelu, tatăl, spunea îngrozit povestea. Și-a îngrijit copilul toată viața, până la 32 de ani când i s-a prăpădit. Azi, nea Nelu l-a reîntâlnit pe Mihăiță”, a scris Dan Negru pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel