Maria Dragomiroiu, mărturii dureroase după decesul lui Nelu Ploieșteanu: „Moare lumea și nimeni nu crede”

Data publicării:
Maria Dragomiroiu și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook
Descriere foto: Maria Dragomiroiu și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook

Vestea morții lui Nelu Ploieșteanu a provocat multă durere în rândul familiei, dar și în sufletele colegilor de breaslă și a celor care l-au cunoscut și apreciat. Maria Dragomiroiu și-a exprimat și ea regretul în fața morții colegului ei.

Lumea muzicii este în doliu, după ce marele artist Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață. Plecarea artistului din această lumea a lăsat un gol imens în sufletul familiei, dar și în sufletele celor care l-au apreciat. Printre aceștia se numără și Maria Dragomiroiu, care este în stare de șoc. 

Artista a declarat că nu-i vine să creadă că Nelu Ploieșteanu a plecat dintre noi. De asemenea, vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegului de breaslă,  susținând faptul că era un om extrem de bun și blând, pe lângă talentul imens pe care l-a dovedit pe tot parcursul vieții sale.

Profund afectată de numeroasele decese provocate de virusul ucigaș, Maria Dragomiroiu se întreabă cum de atâta lume nu crede în noul coronavirus, în timp ce el provoacă moartea atâtor persoane în jurul nostru.

„Este o dimineață tristă, din păcate. Am auzit și eu din mass-media. Suntem șocați, la doar o săptămână după ce a plecat dintre noi Cornelia Catanga. Nea Nelu, un om extraordinar, muzică lăutărească mai pierde o mare valoare, suntem foarte triști, șocați. Nimeni nu crede, nu credem în asta și vedem în fiecare zi că se întâmplă, că moare lume, și totuși omul nu crede.

Nelu Ploieșteanu în afară de faptul că a fost un artist mare care cânta foarte frumos, el cânta și la acordeon, a făcut să fie cunoscut, marele public îl iubea foarte mult. Era solicitat, era un om blând, care nu deranja pe nimeni. Am avut bucuria să fiu cu el în diferite spectacole, diferite petreceri.

Un om de îl puneai la rana. Avea probleme de sănătate, fuma, nu a crezut…Toată familia mea e foarte tristă, o vinere neagră pentru noi”, a declarat Maria Dragomiroiu la Realitatea PLUS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel