Dan Negru: Cunosc câțiva oameni de televiziune pe care cred că i-aș da cu capul de asfalt

Data publicării:
Dan Negru și preotul Vasile Ioana au lansat o carte de suflet: „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”. Foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru și preotul Vasile Ioana au lansat o carte de suflet: „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”. Foto Facebook

Dan Negru, în dialog cu părintele Vasile Ioana.

Dan Negru și preotul Vasile Ioana au lansat o carte de suflet: „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, la Editura Bookzone. În paginile sale, veți putea parcurge un dialog sincer în care îi veți descoperi pe acești doi oameni, așa cum sunt ei, dincolo de ce vă imaginați despre ei.

Dan Negru: „Cunosc câțiva oameni de televiziune, pe care cred că i-aș da cu capul de asfalt”.

„Cunosc câțiva oameni de televiziune pe care cred că i-aș da cu capul de asfalt, dacă nu aș ști de cele 40 de zile și de Judecată”, i-a spus Dan Negru preotului Vasile Ioana. 

„Îți recomand să te rogi pentru ei și numai așa vei fi ca Dumnezeu. Avem posibilitatea să urcăm sau să coborâm în fiecare zi în funcție de faptele noastre. Ești la etajul la care tu alegi să fii. Zilnic, alegi să înjuri sau nu, să spui „Te iubesc!” sau „Te urăsc!”, să bei ori să nu bei ș.a.m.d. Ești rezultatul alegerilor tale”, i-a răspuns Vasile Ioana.

„Sunt zile în care îmi propun să nu vorbesc urât deloc o zi întreagă”, a continuat Dan Negru.


„Faci foarte bine. Există o rugăciune superbă: „Învrednicește-ne, Doamne, în ziua aceasta fără de păcat să ne păzim noi!” Când eram la liceu, rosteam zilnic rugăciunea asta și, la finalul ei, îmi propuneam ca în ziua respectivă să nu păcătuiesc”, a replicat Vasile Ioana.

„Recunosc că eu obișnuiesc să vorbesc urât – în trafic, pe platourile de televiziune. Cred că e o supapă care mă ajută cumva să scap de stres”, a mai zis Dan Negru.

„Te sfătuiesc ca în locul unui cuvânt urât să rosteşti formule de tipul: „Mânca-te-ar Raiul!”, așa cum spunea Părintele Cleopa Ilie. Să cauți cuvinte mai delicate, în așa fel încât să te descarci, dar să nu fie din răutate”, a continuat Vasile Ioana

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel