Dan Negru, ADEVĂRUL despre banii câștigați din imobiliare: Asta m-a salvat

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a dezvăluit faptul că are un venit stabil din imobiliare.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Chiar dacă aest domeniu i-a adus un renume foarte mare, dar i-a asigurat și niște venituri considerabile, acesta nu s-a oprit însă aici. Ce nu știu oamenii este că vedeta a invesitit și în imobiliare, lucru pe care încep să-l facă tot mai multe persoane publice. Dan Negru nu a făcut asta ca să se îmbogățească, spune el, ci a făcut-o pentru a-și asigura un trai stabil. Tocmai din acest motiv el își închiriază toate spațiile pe care le deține și nu le vinde.

Prezentatorul de la Kanal D ar fi investit în mai multe proprietăți, până acum, fiecare având o valoare de  peste 150.000 de euro, potrivit ego.ro. Acesta are imobiliare atât în București, cât și în Timișoara, orașul său natal.

Dan Negru susține că nu s-a îmbogățit din imobiliare

Prezentatorul TV a glumit pe seama acestui subiect, spunând faptul că și la urechea lui au ajuns zvonurile cum că s-ar fi îmbogățit, după urma acestor investiții. Totuși, pe de altă parte, acesta recunoaște faptul că a făcut bani din imobiliare.

„Fugi, măi, de aici! Am auzit și eu că aș fi mare magnat imobiliar și este amuzant așa. Știi ce am făcut? În toți anii mei de televiziune, în 30 de ani de media, banii pe care i-am câștigat i-am băgat în niște cărămizi, care îmi asigură un pic de stabilitate. Ca atunci când nu îmi place un format să nu fiu obligat să fac orice format. Asta m-a salvat. Cât de cât pot să trăiesc, să supraviețuiesc și din alte cele. Dar de aici până la a fi magnat…”, a povestit Dan Negru, potrivit sursei citate.

Dan Negru, noi declarații despre războiul din Ucraina

Dan Negru, aflat recent pe aeroportul Internațional din Antalia, a observat cum grupuri de turiști ucraineni socializează cu cei din Rusia, țara responsabilă de războiul care i-a alungat fulgerător de acasă. Acesta spune cu regret faptul că din păcate, cei mici, fără putere, trebuie să se lupte și să sufere consecințele celor mai mari, pentru anumite interese polititce.

"Am văzut ruși și ucraineni împreună în Antalia. O să-i vedeți la vară în multe stațiuni turistice din lume. Anunțurile de zbor, reclamele, etichetele sunt scrise în engleză și-n rusă în aeroporturile marilor stațiuni turistice mondiale. Paul Valery avea dreptate: "Războiul e un masacru între oamenii care nu se cunosc între ei, pentru profitul unor oameni care se cunosc, dar nu se ucid între ei...", a mai scris prezentatorul TV.

Citește și: Dan Negru, mesaj DUR de ziua mondială a presei: Nu există libertatea presei. Nu poți să spui ce gândești cu capul tău



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel