Dan Negru a spulberat misterul. Ce legătură a avut prezentatorul TV cu Andreea Marin

Data publicării:
Dan Negru (Captură foto KanalD), Andreea Marin (foto: Facebook)
Descriere foto: Dan Negru (Captură foto KanalD), Andreea Marin (foto: Facebook)

Dan Negru a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Marin, după ce, în trecut, presa tabloidă a speculat că între cei doi ar fi fost ceva mai mult decât colegialitate.

 

Dan Negru și Andreea Marin au fost colegi la începutul anilor 90, pe vremea când lucrau amândoi  în Televiziunea Română și  prezentau împreună Festivalul Muzical de la Mamaia.


Prezentatorul Revelioanelor de la Antena 1 a fost invitat  în emisiunea „40 de întrebări” a lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a vorbit despre zvonurile legate de o presupusă relație amoroasă între el și Andreea Marin. 


Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea. 

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Mai mult, prezentatorul Tv le-a caracterizat pe Andreea Marin și pe Mihaela Rădulescu drept două femei extrem de generoase, însă spune că le-a privit întotdeauna ca pe niște colege.  „Sunt două femei generoase, nu sunt agresive în fața publicului”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel