Dan Negru, comentariu acid despre Smiley, Delia și Ștefan Bănică Jr: „E o molimă care atacă generație după generație”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Dan Negru
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Dan Negru

Dan Negru a transmis un mesaj care a șocat publicul. Nemulțumirile prezentatorului au ridicat nenumărate discuții în rândul fanilor.

Dan Negru atrage atenția asupra faptului că în România vedetele nu mai beneficiază de aceeași popularitate odată ce înaintează în vârstă, în timp ce în străinătate celebritățile sunt privite într-o lumină mai favorabilă odată cu trecerea anilor. Prezentatorul de la Kanal D subliniază că în țara noastră, după vârsta de 30 de ani, ești considerat în mod ironic bătrân, menționându-l pe Ștefan Bănică Jr., Andreea Esca și Smiley drept exemple relevante.

„Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca”

Dan Negru remarcă absența unui prezentator de știri de peste 60 de ani în România, în timp ce în alte țări jurnaliștii maturi beneficiază de o mai mare credibilitate.

"Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 de ani suntem considerați bătrâni. La 40 de ani, Smiley sau Delia sunt și ei catalogați astfel. Asta pentru că, în România, bătrânețea începe în jurul vârstei de 30 de ani! Larry King devenea celebru la 54 de ani! Avea vreo șansă în țara noastră?", afirmă Negru pe o platformă de socializare.

Regele Mihai și Regina Elisabeta

Prezentatorul face și o comparație între Regele Mihai și Regina Elisabeta, menționând că aceasta din urmă impunea respect chiar și la vârsta de 96 de ani și era iubită de popor, în timp ce suveranul nostru a fost tratat diferit. De asemenea, Negru aduce în discuție discriminarea în vârstă în ceea ce privește accesul la credite bancare, menționând că după vârsta de 60 de ani, indiferent de venituri sau avere, băncile te consideră "mort" și nu mai primești niciun credit.

"România știe cel mai bine să transforme vârsta în regrete", concluzionează el.

Mesajul tranșant al lui Dan Negru

Declarațiile lui Dan Negru au provocat o reacție intensă în mediul public, deschizând discuții în jurul percepției asupra vârstei și a discriminării în România. Prezentatorul de la Kanal D a adus în atenție problema presupusei stigmatizări a vedetelor care înaintează în vârstă în țara noastră, în contrast cu alte țări în care aceștia sunt priviți cu mai mult respect odată cu trecerea anilor.

„Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 suntem bătrâni. Smiley sau Delia la 40 sunt și ei...Pentru că la noi bătrânețea începe la vreo 30 de ani! Azilul de bătrâni e o mentalitate! Larry King devenea celebru la 54! Avea vreo șansă la noi ? Televiziunile din România n-au niciun prezentator de știri trecut de 60 de ani deși in lumea civilizată știrile sunt prezentate de jurnaliști de peste 50-60 ani pentru că ei au experiență și credibilitate. Giani Morandi a prezentat anul ăsta San Remo la 78 de ani. La noi, varsta lui Gica Petrescu era subiect de bancuri! "Ole, Ole, ieși afară moșule" erau scandările împotriva Regelui Mihai in anii '90. Regele avea atunci 70 de ani. Regina Angliei a murit la 96 și varsta îi era un privilegiu. La noi, după 60 de ani nu mai poți să accesezi niciun credit indiferent de venituri sau de avere. Băncile te consideră mort! Discriminarea de vârstă există in România. N-o spune nimeni! E o molimă care atacă generație după generație și noi toți tăcem. România știe cel mai bine să transforme vârsta in regrete.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel