Dan Negru a dezvăluit care este numele lui real. Puțină lume știe

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru are un nume care nu este foarte cunoscut.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Deși este foarte îndrăgit de publicul larg, pentru diferitele show-uri pe care le-a prezentat, puțină lume știe care este numele real al vedetei. 

"Numele meu pleacă de Christos. Mama, stiu că tot timplu, mă suna de 25 de decembrie și îmi spunea "La mulți ani!" și nu înțelegeam de ce. De ani de zile, de când sunt copil, îmi zic și în fiecare an îmi reamintește. Pai Cristian este de la Christos. Eu uit mereu că nu este un nume ca Petru.", a dezvăluit Dan Negru, potrivit Kanal D.

Ce spune Dan Negru despre familia sa

"Ai mei au avut o viață mai complicată prin anii '50. Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niște hârtii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niște terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de România, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tată în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niște acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani," a mai adăugat Dan Negru, pentru sursa citată.

Dan Negru, în dialog cu părintele Vasile Ioana

Dan Negru și preotul Vasile Ioana au lansat o carte de suflet: „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, iar în paginile sale, veți putea parcurge un dialog sincer între acești doi oameni.

„Cunosc câțiva oameni de televiziune pe care cred că i-aș da cu capul de asfalt, dacă nu aș ști de cele 40 de zile și de Judecată”, i-a spus Dan Negru preotului Vasile Ioana. 

„Îți recomand să te rogi pentru ei și numai așa vei fi ca Dumnezeu. Avem posibilitatea să urcăm sau să coborâm în fiecare zi în funcție de faptele noastre. Ești la etajul la care tu alegi să fii. Zilnic, alegi să înjuri sau nu, să spui „Te iubesc!” sau „Te urăsc!”, să bei ori să nu bei ș.a.m.d. Ești rezultatul alegerilor tale”, i-a răspuns Vasile Ioana.

„Sunt zile în care îmi propun să nu vorbesc urât deloc o zi întreagă”, a continuat Dan Negru. Citește continuarea aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel