Dan Diaconescu îşi deschide televiziune în Emiratele Arabe. A investit 10 miliarde de dolari în CryptOTV

Data publicării:
Dan Diaconescu, captură video YouTube
Descriere foto: Dan Diaconescu, captură video YouTube

Fondatorul OTV, Dan Diaconescu, își deschide o nouă afacere în Emiratele Arabe Unite. Celebrul om de televiziune va investi, în total, 10 miliarde de dolari. 

În ultima perioadă, Dan Diaconescu a fost văzut, cu mai multe ocazii, în Abu Dhabi, loc de unde, prin intermediul rețelelor de socializare îi îndemna pe cei care îl vad să se pregătească pentru o mare surpriză. Dan Diaconescu a pus bazele unui business bazat pe tehnologie, cotat la 10 miliarde de dolari. Ziaristul călătoreşte des în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a şi pus deja bazele următoarei sale afaceri, afacere care se anunță a fi primul decacorn românesc.

Ce emisiune va prezenta Dan Diaconescu în Emirate

Mai exact, Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor. Se crede că ar fi prima televiziune din lume care se bazează pe tehnologia blockchain. Proiectul se anunță cu totul și cu totul inovator, având în vedere subiectul emisiunilor care vor fi prezentate la televiziunea CryptOTV – nișate toate pe tot ceea ce înseamnă tehnologia crypto. CryptOTV a emis, deja, un miliard de tokken, fiecare monedă virtuală valorând 0,1 dolari, suma totală a afacerii puse la punct de Dan Diaconescu fiind de 100 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, în momentul listării pe Binance, fiecare tokken, moneda virtuală purtând numele OTV, urmează să fie vândut cu un dolar, ceea ce va ridica valoarea proiectului la un miliard de dolari. Totuși, susțin informațiile noastre, imediat după listare, fiecare tokken are toate șansele să își înzecească valoarea, iar astfel, CryptOTV să devină primul decacorn integral românesc și să valoreze 10 miliarde de dolari.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel