Dan Capatos, secretul unei căsnicii de durată. Cu ce se ocupă soția prezentatorul TV: „Mă duc să văd niște femei goale”

Data publicării:
Dan Capatos și Monica, sursa foto Facebook
Descriere foto: Dan Capatos și Monica, sursa foto Facebook

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Cum reușește să se împartă între viața de familie și cea profesională?

Dan Capatos se bucură de un succes imens pe plan profesional. Chiar dacă este discret în ceea ce privește viața de cuplu, aceasta poate spune că este un bărbat norocos. Are o soție frumoasă și o familie minunată. Dar toată lumea s-a întrebat care este secretul lui pentru fericirea în cuplu. Invitat în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici acesta a vorbit despre relația pe care o are cu Monica, dar și cum s-au cunoscut. 


„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: „Ce cauți la ora aia?”/ „Unde pleci la ora asta?”/ „De ce trebuie să faci asta?”, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind din aceeași zonă de lucru (n.red. mass-media), cum am spus, am eliminat problema asta”, a mărturisit Dan Capatos. 


Prezentatorul TV și-a cunoscut marea iubire chiar la locul de muncă. Pe atunci era redactor sef la o revistă pentru bărbați. Nici acum nu poate uita replica pe care i-a dat-o celei care urma să îi fie soție și parteneră de viață până la adânci bătrâneți. 


„M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. „Unde pleci?”/ „Mă duc să văd niște femei goale”. Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă, decât acasă sau în oraș”, a adăugat prezentatorul emisiunii Xtra Night Show.

 


Dan Capatos a dezvăluit care sunt veniturile sale

 


„N-am niciun grad de rudenie cu niciun patron. Practic rezistăm atâta timp cât cifrele ne țin în viață.(...) Cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie. Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se iută lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok”, a declarat Dan Capatos  în podcastul lui Damian Drăghici.


Prezentatorul Tv spune că nu are nicio altă activitate profesională pe lângă emisiune, iar asta pentru că presa este singurul lucru la care se pricepe.


„Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating”, a mai completat prezentatorul TV.

 

Simona Pătruleasa, accidentul auto care i-a marcat viața: „Timp de o săptămână nu am reușit să mă urc în autobuz, pentru că am avut o traumă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel