Dan Capatos, despre condițiile grele din studenție: „Ne picau gândacii în gură, efectiv”. Faimosul prezentator nu avea nici bani de mâncare

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Capatos, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, sursa foto Instagram

Dan Capatos este unul dintre cei mai de succes prezentatori TV din România. Cât de greu i-a fost în perioada studenției?

Dan Capatos a trecut prin clipe grele în perioada facultății. Aceasta a plecat din Ploiești pentru a studia în București. A fost cazat la căminul din Regie și a trebuit să se adapteze unor condiții grele. Nici financiar nu stătea prea bine la acea vreme prezentatorul emisiunii Xtra Night Show. Acesta primea bani de la părinți, dar o sumă mică care nu îi ajungea întreaga lună. Celebrul Dan Capatos se ducea de multe ori la cantină și le ruga pe cele care strângeau la capătul benzii, dacă mai rămâne mâncare să i-o dea lui. 


”În primii ani la București mi-a fost fabulos de greu. Nu greu, infernal de greu. Ai mei îmi dădeau bani de buzunar, te miri ce, dar se terminau în câteva zile. Mai ales la viața de cămin, mai o bere, mai o beție …Mâncam pe bonuri de masă, erau celebrele cantine R1, R2, R3, care, mă rog, acum au devenit cluburi celebre între timp. Și mă rugam de cele care strângeau la capătul benzii, dacă mai rămâne mâncare pe care n-a molfăit-o nimeni înainte, să-mi dea și mie măcar o jumătate de șnițel. Deci, cam în felul ăsta”, a povestit Dan Capatos în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici. 


Prezentatorul TV și-a adus aminte și de condițiile grele din cămin. Acolo erau mari probleme cu gândacii. Dan Captos își aduce aminte cu groază că atunci când stingeau lumina, erau gândaci peste tot, oricât ar fi făcut curățenie înb cameră. 


„Iar în cămin era eterna problemă cu mizeria. Oricât ai fi vrut să faci curat, erau năpădite de gândaci. Când se stingea lumina începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv”, a adăugat prezentatorul TV. 

 

Citește și: Dan Capatos, adevărul despre veniturile sale: „Neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel