Dan Bittman, prețul pentru o noapte de cazare în complexul pe care îl deține: Afacerea mergea mai bine în pandemie

Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Vedetele au dezvăluit care este prețul unei nopți de cazare la complexurile pe care acestea le dețin.

Dan Bittman este una dintre persoanele publice care, pe lângă muzică, și-a direcționat atenția și către alte tipuri de afaceri. În acest sens, solistul trupei Holograf deține un întreg complex, situat în apropierea Bucureștiului, în care ar fi investit peste 700.000 de euro, potrivit FanatikÎn cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit cât costă o noapte de cazare atât în complex, cât și în căsuțele de pe malul lacului, dar a dezvăluit și activitățile pe care turiștii le pot face, odată ajunși acolo. Mai mult, artistul plănuiește chiar să mai investească niște bani pentru a amenaja un teren de volleyball.

Cât costă să dormi o noapte în complexul lui Dan Bittman

”Afacerea mergea mai bine în pandemie. Probabil acum lumea are mai multe locuri în care se poate duce, dar la final de săptămână vin cei obișnuiți. În primul an de pandemie am avut mai mulți clienți. Poți să te dai pe teleski pe lac, să pescuiești.

Dacă nu ești curajos poți să faci plimbări pe lac, canoe, să vâslești. Sau poate ești pasionat de paintball, este un teren special amenajat pe care se organizează competiții. Vrem să amenajăm și un teren de beach volleyball. Suntem în discuții cu Federația de Volei.

În altă ordine de idei, aici se poate mânca, iar pe lac mai sunt și niște căsuțe de lemn. O noapte te costă 150 lei, iar un apartament costă 250 lei și pot sta până la 5 persoane. La final de săptămână se poate sta la un grătar, la orice”, a declarat Dan Bittman, pentru sursa citată. 

Câți bani face Mihai Trăistariu din imobiliare

Alt artist care câștigă bani frumoși din imobiliare este și Mihai Trăistariu. Artistul a ajuns să dețină aceste proprietăți de la malul mării printr-un noroc, iar acum spune că îi merge mai bine ca niciodată. 

”Merge așa de bine că nu mă așteptam. Am avut luna mai pe jumătate plină, luna iunie s-a umplut, de Paște am avut iar clienți. Nu am avut așa nici în 2020, nici în 2021, de când am deschis. A mers atât de bine că nu îmi vine să cred. Și am rezervări deja pentru iulie și august, aproape tot și puțin în septembrie…”, a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

”A devenit o super afacere și nu mă așteptam”

Artistul este foarte încântat din suma de bani pe care o câștigă lunar din aceste apartamente, care este una deloc mică. 

”Deci anul ăsta cred că se dublează. Eu câștigam cam 20.000 de euro pe lună, dar acum cred că 30.000 de euro pe puțin fac. Ceea ce e super. A devenit o super afacere și nu mă așteptam”, a continuat artistul.

Constantin Enceanu a intrat și el în lumea afacerilor

Nici interpretul Constantin Enceanu nu s-a lăsat mai prejos. Artistul și-a deschis o sală de evenimente, care are și spațiu de cazare, dar și restaurant.

”Este un loc destinat pentru a petrece timpul liber, dar și pentru organizarea unor evenimente. Este deschis până la 12 noaptea în timpul săptămânii, iar în weekend până la 2 noaptea.

Se poate servi și meniul zilei în restaurant, care ajunge acum la 22 de lei. Cazarea pentru o noapte este 300 de lei. Afacerea o am de peste 3 ani. Nu am făcut o socoteală cât am investit aici. Mi-e greu să țin evidența.”, a spus el. 

Constantin Enceanu, afectat de mărirea prețurilor. Cât costă un meniu în restaurantul său: "S-au scumpit toate"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 10 iun 2022, 22:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience