Dan Bittman, mesaj dur, după al doilea an de pandemie: „Am învațat că nu prea contez în țara asta”

Dan Bittman. Captura foto Sinteza zilei, Antena 3
Descriere foto: Dan Bittman. Captura foto Sinteza zilei, Antena 3

Dan Bittman a vorbit, chiar în a doua zi de Crăciun, despre cum au fost cei doi ani de pandemie pentru el și cum l-a afectat scandalul medicatic în care a fost implicat. 

Dan Bittman a fost invitat în emisiunea  „Selectiv” , de la  B1 TV, chiar în a doua zi de Crăciun. Artistul a declarat că se simte constrâns de restricțiile din pandemie și că i-a fost curmat dreptul la muncă, acesta fiind nevoit să își anuleze activitățile artistice. Mai mult, în urma scandalului mediatic în care a fost implicat după ce a făcut o serie de declarații controversate, artistul afirmă că în România nu este bine să îţi exprimi părerea.


„Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta... Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. (…) Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că nu avem încotro. Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! (...) Nu e foarte veselă situația…”, a spus Dan Bittman la B1TV.

Solistul trupei Holograf spune că a renunțat să se mai implice și că și-a învățat lecția. 


„Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am greșit, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui. Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia”, a adăugat Dan Bittman.

 

Trupa Holograf a rămas fără evenimente în pandemie

 

Trupa Holograf este una dintre cele mai apreciate și iubite trupe din România. Cu toate astea, se pare că pandemia de coronavirus i-a afectat grav pe membrii trupei, motiv pentru care, Dan Bittman a anunțat că nu mai au cântări. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț, mai ales că, de mai bine de 43 de ani de la înființarea trupei, aceștia au făcut furori cu melodiile lor.

 În ultima perioadă, Dan Bittman a făcut tot mai multe declarații controversate legate de pandemie. Acesta s-a arătat de mai multe ori nemulțumit de modalitatea în care autoritățiile gestionează situația pandemică. Dan Bittman este de părere că acesta este motivul principal pentru care trupa Holograf nu mai este solicitată pentru cântări la evenimente.

Totodată, artistul a declarat că piesele trupei au dispărut chiar și din playlistul unor radiouri de renume.

”Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României. Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică. De exemplu, cred că Europa FM nu ne mai difuzează, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor. Și nu vreau să polemizez dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun.

Mai ales că Europa FM, cu ghilimele de rigoare, ne e datoare cu începuturile. Dar e politica postului și eu respect politica oricărui post.. Pe mine mă amuză chestia asta, deși e trist, dar mă amuză cum a ajuns să se schimbe lumea într-un timp foarte scurt. foarte scurt. Și cum, din păcate, politica influențează și muzica”, a mărturisit Dan Bittman pentru impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 28 dec 2021, 19:05 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience