Dan Bittman, la braț cu fosta iubită a lui Cătălin Cazacu / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Dan Bittman a fost surpins într-o fotografie alături de Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu.

Dan Bittman și Ana Roman au fost invitați la ziua de naștere a Taniei Budi. Deși nu se cunoaște legătura pe care o au ce doi, imaginea în care se afișează pe rețelele de socializare îi arată extrem de apropiați și confortabili unul cu celălalt. 


Chiar Ana Roman  a fost cea care a postat imaginea pe rețelele de socializare, fiind preluată, ulterior, și de către Tania Budi.

De la petrecerea cu pricina nu a lipsit nici Monica Odagiu, tânăra actriță despre care s-a speculat că ar fi avut o legătură romantică cu solistul Holograf. 

 


Dan Bittman a vrut să o cucerească pe Maria Constantin

Recent, artista a făcut dezvăluiri neaștetapte, în cadrul unui interviu. Mai exact, blondina a mărturisit ce bărbați din showbizul românesc i-au făcut avansuri. Printre cei care au curtat-o pe Maria Constantin la evenimente se numără și Dan Bittman, dar și Cătălin Cazacu. Artista a măturisit că cei doi o complimentau de fiecare dată când o vedeau. 

''Cu Dan Bittman m-am întâlnit la niște evenimente, am făcut schimb de numere și la un moment dat îmi trimitea mesaje, că „ești o interpretă foarte bună, foarte frumoasă'.

Cu Cătălin ne-am întâlnit la un moment dat printr-o prietenă la un club și la fel „că ești foarte frumoasă'. Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede…', a declarat Maria Constantin în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

A încercat și cu Andreea Marin

Fosta „Zână” a Surprizelor a primit avansuri din partea lui Dan Bittman, însă, cu cel mai mare respect față de artist, Andreea Marin l-a refuzat politicos. Dan Bittman a recunoscut că i-a făcut curte Andreei Marin.

„M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a declarat artistul, potrivit cancan.

A avut o relație cu Mihaela Rădulescu

În urmă cu mai mulți ani Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au format o relație extrem de frumoasă. Artistul a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa vedetei, spunând de fiecare dată că a apreciat la ea felul în care arată și că a fost primul lucru care l-a atras de la început.

Chiar dacă totul părea perfect în relația lor, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar au rămas în relații bune de prietenie.

Dan Bittman, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mihaela Rădulescu

Recent, Dan Bittman s-a hotărât să dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu a vrut ca Mihaela Rădulescu să îi fie soție. Acesta a mărturisit că și-a dat seama de aceasta că are un spirit independent și s-au hotărât de comun acord, încă de la început, să aibă o relație deschisă.

''Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început'', a spus Dan Bittman, la Antena Stars.


S-a despărțit de Liliana Ștefan, după 30 de ani de relație

Dan Bitman și Liliana Ștefan s-au despărțit în urmă cu 4 ani, după aproape 30 de ani de relație. Recent, artistul a vorbit despre cum stau lucrurile acum între el și fosta iubită, cea care este și mama celor trei băieți ai săi. 


„Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală”, a spus Dan Bitman la Antena Stars.


A cântat despre iubire și chiar despre inelul de logodnă, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului. Dan Bittman spune că el și-a dorit să se căsătorească cu Liliana Ștefan, însă ea nu a dorit inelul de logodnă.

 

”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul.

Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața!”, a mai spus Dan Bittman.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel